EshopForSports milan
EshopForSports milan

Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο 6o Professional Fitness Systems Convention 2019 που θα γίνει τον προσεχή Φεβρουάριο (15-17)

Το EShopForSports συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τις μεγάλες ελπίδες του κυπριακού αθλητισμού. Μετά τις συνεργασίες με τον Κυριάκο Ιωάννου και τον Απόστολο Παρέλλη, το μεγάλο κατάστημα επαγγελματικού και ατομικού εξοπλισμού εκγύμνασης, ανακοινώνει περήφανα την έναρξη συνεργασίας με το Μίλαν Τράικοβιτς, έβδομο Ολυμπιονίκη στα 110μ. με εμπόδια και κάτοχο του Παγκύπριου Ρεκόρ.

«Ο Μίλαν βρίσκεται σταθερά στην παγκόσμια ελίτ των ψηλών εμποδίων εδώ και τρία χρόνια και αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εμποδιστές στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά και μια από τις μεγάλες ελπίδες της Κύπρου για διεθνείς διακρίσεις, όχι μόνο στον Στίβο αλλά σε όλα τα σπορ. Αναμφίβολα αποτελεί τιμή για το EShopForSports το ότι ένας τόσο μεγάλος αθλητής εμπιστεύεται τον εξοπλισμό μας για την εκγύμνασή και την προετοιμασία του, στο δρόμο προς την κορυφή» σημειώνει ο διευθυντής του EShopForSports κ. Αναστάσης Χαραλάμπους.

Ο Τράικοβιτς θα είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο του 6ου Professional Fitness Systems Convention 2019, του πρώτου και μοναδικού Συνεδρίου για Fitness στην Κύπρο, το οποίο διοργανώνεται από το EShopForSports. Εισηγητές στο Συνέδριο θα είναι διεθνούς φήμης προσωπικότητες από το χώρου του Fitness, τόσο από την Ευρώπη όσο και από τις ΗΠΑ.

«Όραμά μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη» υπογραμμίζει ο κ. Χαραλάμπους, εξηγώντας πως «στο συνέδριο θα παρουσιαστούν ποικίλα ποιοτικά Επαγγελματικά Εργαστήρια Επιμόρφωσης διαπιστευμένα από τους παρόχους εκπαίδευσης που φιλοξενούμε».

Από την πλευρά του ο Τράικοβιτς σημειώνει: «Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του EShopForSports ώστε να έχω ενεργό ρόλο στο Professional Fitness Systems Convention του 2019. Πιστεύω πως πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία, η οποία τοποθετεί την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του Fitness». Σχετικά με την ευρύτερη συνεργασία με το EShopForSports ο 26χρονος εμποδιστής αναφέρει πως «είναι τιμή μου να έχω την υποστήριξη κορυφαίων επαγγελματιών σε έναν από τους πιο νευραλγικής σημασίας τομείς της αγωνιστικής μου καριέρας, όπως είναι η εκγύμναση».

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά πακέτων συμμετοχής στο www.pfs-convention.com. Η Premium Card εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα workshops και κοστίζει €500, ωστόσο, όσοι την αγοράσουν έως 24 Δεκεμβρίου θα την πάρουν στην προνομιακή τιμή των €350.