Έχετε εκδήλωση ; Είτε πρόκειται για ένα throwdown, η ομαδική πρόκληση , αγώνες ποδηλασίας , ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα που η δράση  αγγίζει την τεστοστερόνη το τέρμα , να μας ενημερώσετε γι ‘αυτό . Εμείς θα την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας … Χωρίς καμία χρέωση στο http://actioninsports.com/all-events/  . Παρακαλούμε όπως η περιγραφή σας να είναι τόσο λεπτομερείς όσο θα θέλατε να είναι και το επίπεδο της εκδήλωσή σας . Αν έχετε μια σελίδα ή Links που παραπέμπει σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση , μη διστάσετε να μας δώσετε αυτές τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το συμβάν .

Η ActioninSports.com τώρα προσφέρει υψηλής ποιότητας από διαφορές υπηρεσίες για τους διοργανωτές των εκδηλώσεων και έτσι δείχνει και το ενδιαφέρον της για αυτές . Με ένα χαμηλό κόστος , μπορείτε να διαφημίσετε την εκδήλωσή σας, μέσο άρθρου η ακόμα και με επαγγελματική φωτογράφιση η βιντεογράφηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας θα βρείτε στην διεύθυνση  http://actioninsports.com/services/ . Ειδικές έκπτωσης μέχρι και 20% σε όλα τα μελή της σελίδας μας.  

Αν ενδιαφέρεστε, στείλετε τις πληροφορίες σας και θα είμαστε σε επαφή με περισσότερες λεπτομέρειες .  

Address:  P.O.BOX 70611,3801 Limassol

Email: info@actioninsports.com  

Έντυπο Υποβολής Εκδήλωση

Υποβάλλεται την εκδήλωσή και θα προβληθεί στο Upcoming Events εντελώς δωρεάν στην actioninsports.com!

Το λιγοτερο 50 λεξεις.

Browse...

Maximum size 10MB

Additional instructions/messages for site administrator (private).

Παρακαλώ Επιλέξετε

Please wait...