Γίνε-αρθρογράφος-Στείλε-το-άρθρο-σου-στην-action-in-sports
αρθρογράφος Στείλε το άρθρο σου στην Action in Sports

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνεται η ευκαιρία σε όσους αγαπούν την αθλητική δημοσιογραφία να συμμετέχουν εθελοντικά * δημοσιεύοντας  άρθρα στην ιστοσελίδα μας Action in Sports.com . Όλο το περιεχόμενο θα ελεγχθεί και, αν μας αρέσει, θα σας ενημερώσουμε και θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό.

Μας αρέσει πολύ να προσφέρουμε σχετικό και πρωτότυπο περιεχόμενο στους αναγνώστες μας, επομένως απαιτούμε οποιεσδήποτε υποβολές να παραμείνουν αποκλειστικές σε εμάς για διάρκεια δυο χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν υποβολές προς εξέταση για την ιστοσελίδα μας δεν μπορούν να υποβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο blog / online ή έντυπο περιοδικό ή εφημερίδα, ούτε μπορεί να έχει εμφανιστεί σε οποιοδήποτε άλλο blog / online, έντυπο περιοδικό ή εφημερίδα πριν η’ μετά που  εμφανιστεί στην ιστοσελίδα Action in Sports.com .

Ωστόσο, τα επιλεγμένα άρθρα για επιχειρήσεις ή προϊόντα δεν θα ληφθούν υπόψη. Στείλτε email στο [email protected].  και ζητήστε τις τιμές διαφήμισης και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους τύπους αναρτήσεων. Τα άρθρα για συγκεκριμένα άτομα μπορούν να εξεταστούν εάν θεωρούνται ενημερωτικά, εκπαιδευτικά, εμπνευσμένα ή / και παρακινητικά και το άρθρο είναι «μη-εμπορικής» σημασίας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε την ιστοσελίδα μας για να αναπτύξετε μια αίσθηση αυτού που δημοσιεύουμε. Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες εκδόσεις online εδώ .

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα ενημερωτικά και εμπνευσμένα άρθρα σας στις σελίδες μας!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Τα γραπτά άρθρα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 600 λέξεις και μέγιστο 900 λέξεις σε μήκος.

Αυτό που καθορίζει την προσαρμογή ενός άρθρου είναι η προσέγγισή του, η αναγνωσιμότητα και η αξία του για τους αναγνώστες μας.

Συνήθως απαιτούμε σχετικές εικόνες υψηλής ανάλυσης, καλής ποιότητας για γενικά άρθρα και απαιτούμε τουλάχιστον 8-10 καλές εικόνες υψηλής ανάλυσης για ερευνητικά άρθρα. Σημ. Πρέπει να διαθέτετε ή / και να έχετε άδεια για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εικόνα παρέχετε αλλιώς ‘ (δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες που μας παρέχονται). Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το χρησιμοποιήσουμε / αυτά καθώς θέλουμε το περιεχόμενό σας να αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας μας. Όσο περισσότερο το περιεχόμενό σας φαίνεται μέρος της επωνυμίας και του ιστότοπού μας, τόσο καλύτερο για εσάς!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για συμπερίληψη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει βιογραφικό 75 λέξεων γραμμένο στο τρίτο πρόσωπο.

Συμπεριλάβετε ένα επαγγελματικό headshot καθώς ενδέχεται να το χρησιμοποιήσουμε στο τέλος του άρθρου.

Λάβετε υπόψη ότι μετά την υποβολή του άρθρου σας δεν υπάρχουν διορθώσεις (οπότε βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά πριν από την αποστολή!). Το άρθρο σας έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει αποδεκτό εάν πρέπει να γίνουν ελάχιστες διορθώσεις.

Ο συντάκτης έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται το περιεχόμενο για ορθογραφία, γραμματική και αναγνωσιμότητα.

Το περιεχόμενο ΠΡΕΠΕΙ να είναι αποκλειστικό μόνο για την ιστοσελίδα μας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Για να συμπεριληφθεί όλο το περιεχόμενο στις δημοσιεύσεις πρέπει να ληφθεί τουλάχιστον 24ης ώρες πριν από κάθε έκδοση. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε περιεχόμενο κατά την κρίση μας είτε σε επερχόμενο δημοσιεύσεις της επιλογής μας είτε στην καθημερινή μας έκδοση.

Πού να στείλω το άρθρο μου;

Στείλτε τη σύνταξή σας σε μορφή Word στη διεύθυνση  [email protected] Οι εικόνες πρέπει να αποστέλλονται μέσω Dropbox ή Wetransfer.

Συχνές ερωτήσεις

Η ιστοσελίδα Action in Sports.com δέχεται θέσεις εργασίας;

Όχι! * Η συντακτική μας ομάδα ενδέχεται να εξετάσει μόνο την συλλογική προσπάθειά που θα καταβάλουν οι σταθεροί διαχρονικά αρθρογράφοι και ανάλογος θα τους γίνει πρότασή για μόνιμή συνεργασία. Αυτό που καθορίζει την προσαρμογή ενός άρθρου είναι η προσέγγισή του, η αναγνωσιμότητα και η αξία του για τους αναγνώστες μας διαχρονικά.

Πότε θα ξέρω αν θα εμφανίζεται η υποβολή μου;

Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που λάβουμε νέο δείγμα δουλειάς στο email μας και εκτιμούμε πραγματικά όλη τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έχετε κάνει! Εάν πιστεύουμε ότι η υποβολή σας ταιριάζει στους αναγνώστες μας, θα προβληθεί εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία υποβολής σας.

Τι στυλ πρέπει να είναι το περιεχόμενό μου;

Να θυμάστε ότι τα άρθρα μας στοχεύουν στην ενημέρωση, την ενθάρρυνση, την έμπνευση, την ενδυνάμωση και την σωστή εκπαίδευση του φίλαθλου κοινού άλλα και την πληροφόρησή του. Τα άρθρα θα πρέπει να είναι μια θετική και αναζωογονητική εμπειρία για τους όλους τους αναγνώστες.

Ποιο είναι το κοινό-στόχος μας;

Οι αναγνώστες μας είναι ηλικίας 16-65 ετών και συχνά ασχολούνται και οι ίδιοι με τον αθλητισμό. Αρκετοί από αυτούς πάνω απ ‘όλα θέλουν να βελτιώσουν της συνθήκες της ζωή τους. Ψάχνουν για εμπλουτισμό, ενθάρρυνση, τροφή στο μυαλό και το σώμα, πληροφορίες, χαλάρωση και έμπνευση.

Μπορώ να προωθήσω μια προσφορά ή τις υπηρεσίες μου στο περιεχόμενο;

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Εάν θέλετε να δώσετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν μακριά, έχουμε μια «σελίδα διαγωνισμών». Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το [email protected]

Μπορώ να προσφέρω μια επιλεγμένη εικόνα για το περιεχόμενο;

Απολύτως! Ωστόσο, αυτές πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης, καλής ποιότητας φωτογραφίες και πρέπει να έχετε ή / και να έχετε άδεια να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εικόνα που παρέχετε (δεν θα χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες που παρέχονται σε εμάς). Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το χρησιμοποιήσουμε / αυτά καθώς θέλουμε το περιεχόμενό σας να αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου. Όσο περισσότερο το περιεχόμενό σας φαίνεται μέρος της επωνυμίας και του ιστότοπού μας, τόσο καλύτερο για εσάς!

Τι πρέπει να σας στείλω;

Άρθρο

Εικόνες υψηλής ανάλυσης που σχετίζονται με το άρθρο – όχι φωτογραφίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άδεια χρήσης αυτών των εικόνων!

Σχετικοί υπότιτλοι για εικόνες

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Φωτογραφία προφίλ (υψηλής ανάλυσης) του συγγραφέα

Στοιχεία επικοινωνίας του συγγραφέα – συμπεριλαμβανομένου του αριθμού κινητού τηλεφώνου

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube