ΚΟΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΚΟΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα πραγματοποίησε σε μουσική ταβέρνα της Λευκωσίας  το βράδυ της  Παρασκευής ο Σύνδεσμος Διαιτητών και Γραμματείας στο χάντμπολ.

Στην εκδήλωση, το παρών τους έδωσαν αρκετά μέλη του Συνδέσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ και της Επιτροπής Διαιτησίας.

Στο κόψιμο της βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του ΣΔΧ Γιώργος Παναγίδης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωσης καθώς επίσης και τους εκπροσώπους της ΚΟΧ και της ΕΔ, είπε μεταξύ άλλων: «Περάσαμε πέρσι μια δύσκολη χρονιά, ενώ η χρονιά που διανύουμε είναι ακόμη δυσκολότερη. Σαν σύνδεσμος διαιτητών  έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε ώστε, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να στηρίξουμε  το  αγαπημένο μας άθλημα να ξεπεράσει όσο το δυνατό γρηγορότερα αυτές  τις δυσκολίες  έτσι ώστε  όσοι το  αγαπούμε, να δούμε το χάντμπολ να βρίσκει και πάλι το δρόμο του».

Ο κ. Παναγίδης ευχαρίστησε τον χορηγό του Συνδέσμου, Cyta και Cytavision καθώς επίσης και όλους όσοι προσέφεραν δώρα για την κλήρωση και  ιδιαίτερα το μέλος του Συνδέσμου,  Άγγελο Αντρέου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube