1500
1500

Έφτασε ψες το βράδυ με την πτήση των 10:45 από Αθήνα μαζί με την Τόνια Φουσεκι  που είναι και η μάνατζερ του.

Στο αεροδρόμιο τους  υποδέχτηκε η Ανίτα Δημήτριου από το Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και ο Παμπος Γεωργούδης που είναι η διοργανωτές και η συντονιστές του σεμιναρίου. Μαζί του ήταν και ACTION IN SPORTS που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου.

 

IMG_1644 as Smart Object-1

Iron Mike Zambidis
Iron Mike Zambidis

Iron Mike Zambidis

 

 

 

 

Ακόλουθος αναχώρησε για γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακα με το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover ευγενή χορηγία της Prestige Group από την Λεμεσό.

IMG_1780 as Smart Object-1

 

 

 

 

 

Ο διάσημος Έλληνας πυγμάχος Μιχάλης Ζαμπίδης γνωστός και ως «Iron Mike» με πέραν των 150 νικών στο ενεργητικό του ήρθε στην Κύπρο για να μοιραστεί την γνώση και την εμπειρία του με τους λάτρεις του kick boxing.

O κ. Ζαμπίδης θα παρουσιάσει διήμερο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στις 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου.

Κατά την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, ο κ. Ζαμπίδης θα προχωρήσει αρχικά σε προφορική εισήγηση με την οποία θα παρουσιάσει και θα εξηγήσει την μεθοδολογία της επιτυχίας και της επίτευξης στόχων, την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων, την διατροφή και τους τρόπους εκγύμνασης. Στο τέλος αυτής της ενότητας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις σε σχέση με τα αντικείμενα που θα έχουν επεξηγηθεί. Επίσης, ο Έλληνας πρωταθλητής θα προχωρήσει σε επίδειξη τεχνικών για αρχάριους.

Κατά την δεύτερη μέρα, ο κ. Ζαμπίδης θα επαναλάβει την προφορική του εισήγηση εμπλουτίζοντάς την όμως με αναφορές για πιο προχωρημένους αθλούμενους ή αθλητές. Στη δεύτερη φάση του σεμιναρίου, ο αγαπημένος αθλητής θα δείξει τις αγαπημένες του τεχνικές και συμμετέχοντες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα έχουν τη δυνατότητα να τις βιώσουν μαζί του στην πράξη- τεχνικές που έχουν χαρίσει στον «Iron Mike» μοναδικές νίκες!

Μια ανεπανάληπτη, λοιπόν, εμπειρία αναμένει τους θαυμαστές του Μιχάλη Ζαμπίδη και λάτρεις του kick boxing. Για πληροφορίες συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 99 69 54 75 και 24 69 41 11.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube