Olympic Channel logo
Olympic Channel logo

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα προσφέρονται διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων του Olympic Channel και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Το Olympic Channel θα προσφέρει 205 ώρες ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης των 18ων Μεσογειακών Αγώνων στην Ταραγόνα της Ισπανίας, που θα διεξαχθούν μεταξύ 23 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή 26 χωρών -ανάμεσα τους και η Κύπρος. Για την κάλυψη των Μεσογειακών Αγώνων το Olympic Channel θα επιστρατεύσει τέσσερα κανάλια, που καθημερινά θα μεταφέρουν εικόνα ζωντανά από τα στάδια της Ταραγόνα, εκεί όπου 123 Κύπριοι αθλητές θα ριχτούν στη μάχη σε 24 διαφορετικά αθλήματα.

Το Olympic Channel (www.olympicchannel.com) είναι η 24ωρη διαδικτυακή τηλεόραση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), η οποία λανσαρίστηκε την ημέρα της τελετής λήξης του «Ρίο 2016», στις 21 Αυγούστου 2016, και μέσω αυτού μεταδίδονται ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα αθλητικά γεγονότα, καθώς επίσης και μια πλούσια σειρά από αποκλειστικές παραγωγές. Ο σκοπός του Olympic Channel είναι να διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ψηλά το ενδιαφέρον για το Ολυμπιακό Κίνημα, μέσα από την κάλυψη των αθλητών και των διοργανώσεων.

Το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά τους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018» μέσα από το www.olympicchannel.com ή μέσω της ιστοσελίδας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (www.olympic.org.cy), η οποία θα αναμεταδίδει το ζωντανό video. Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων της ημέρας θα αναρτώνται και στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ στο Facebook, στο handle @cyprusolympic.

Για δέκα μέρες, μεταξύ 23 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018, πάνω από 3600 αθλητές από τις χώρες της Μεσογείου θα αγωνιστούν στους Αγώνες, με την Κύπρο να μετέχει με τη μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της, συνολικά 123 αθλητές. Πέραν από τη ζωντανή κάλυψη των Αγώνων από το Olympic Channel, στην Ισπανία έχει ταξιδέψει και εξαμελή αποστολή του ΡΙΚ, που καθημερινά θα μεταφέρει στο κυπριακό κοινό τα νεότερα της κυπριακής παρουσίας στους Μεσογειακούς Αγώνες.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube