Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε από τους προέδρους των δύο ομοσπονδιών τον κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και τον κ. Horia Paun.
Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε από τους προέδρους των δύο ομοσπονδιών τον κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και τον κ. Horia Paun.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της Εθνικής Ρουμανίας στην Κύπρο για την αναμέτρηση απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την 2η αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, οι δύο Ομοσπονδίες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθόσφαιρας.

Στο πλαίσιο της πολύ καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στην Ρουμάνικη Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι δύο Ομοσπονδίες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Μέσα από την συνεργασία αυτή, οι δύο Ομοσπονδίες θα μπορέσουν να επωφεληθούν από ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διάφορους τομείς.

Παράλληλα, οι δύο χώρες θα μπορέσουν να διοργανώσουν στο μέλλον διεθνή τουρνουά Εθνικών Ομάδων  και φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ τους, ενώ η συνεργασία θα επεκταθεί και στην εκπαίδευση των προπονητών, διαιτητών, κριτών και αθλητικών παραγόντων.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε από τους προέδρους των δύο ομοσπονδιών, τον κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και τον κ. Horia Paun.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube