bd8708b1 44e7 441c 9c68 e4952a19115f
bd8708b1 44e7 441c 9c68 e4952a19115f

Τo συμφωνητικό συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υπέγραψαν σήμερα στην έδρα της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, Καθ. Νίκος Καρτακούλλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη.

Για τα επόμενα τρία χρόνια το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα είναι ο ακαδημαϊκός συνεργάτης/υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προσφέροντας υποτροφίες στους αθλητές – μέλη της Προολυμπιακής ομάδας, συνολικού ύψους για κάθε χρόνο 25.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Νίκο Καρτακούλλη, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, τον οποίο έχει υπηρετήσει από πολλές θέσεις. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας θα βοηθήσει σημαντικά τους αθλητές που αγωνιούν για την επόμενη μέρα μετά τον αθλητισμό, αλλά, κάνοντας χρήση των υποτροφιών, θα είναι κατάλληλα εφοδιασμένοι για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι αθλητές θα καταλάβουν την αξία του και θα επιδιώξουν να επωφεληθούν από αυτό».

Ο Καθ. Νίκος Καρτακούλλης επισήμανε: «Στην Κύπρο εφαρμόζεται ήδη το σχετικό πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία και είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 20 αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, οι πέντε είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο μας. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε στο πλευρό της ΕΟΕ σε κάθε αίτημα ή ανάγκη της, την οποία μπορούμε να ικανοποιήσουμε».


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube