ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το CBF Foundation στηρίζουν για τρίτη διαδοχική χρονιά το ίδρυμα Movember Cyprus. Στο πλαίσιο της στήριξης αυτής, τις προηγούμενες ημέρες ο Σάιμον Μιχαήλ, αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, ενημέρωσε πως είναι πρόθυμος να «θυσιάσει» το μούσι του, εάν μαζευτεί ένα συγκεκριμένο ποσό για να δοθεί στο Movember Cyprus.

Πιο συγκεκριμένα, εάν μαζευτεί το ποσό των €500 τότε ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών θα ξυριστεί εντελώς, ενώ εάν μαζευτεί το ποσό των €1000, τότε ο Σάιμον Μιχαήλ θα αφήσει μουστάκι και θα αγωνιστεί με αυτό στις 25/11 στον αγώνα της Κύπρου απέναντι στην Ιρλανδία.

Φαίνεται πως η προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της ΚΟΚ και της Εθνικής Ανδρών μέσω του Σάιμον Μιχαήλ θα πετύχει τον στόχο της, καθώς μέχρι την Δευτέρα 15/11 είχε μαζευτεί το ποσό των €425.

Στο πλαίσιο της συνέχειας της στήριξης της ΚΟΚ και του CBFF προς το Movember Cyprus, ο πρόεδρος Ανδρέας Μουζουρίδης προσφέρθηκε να ξυριστεί και ο ίδιος μαζί με τον Σάιμον Μιχαήλ εάν μαζευτεί το ποσό των €1000 ευρώ, με την ΚΟΚ να προσφέρει το αντίστοιχο ποσό που θα μαζευτεί από τον κόσμο ως εισφορά προς το Movember Cyprus.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του Ανδρέα Μουζουρίδη:

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τον Σάιμον Μιχαήλ και την Εθνική Ανδρών, μπορούν να συνεισφέρουν στον πιο κάτω λογαριασμό, με την αναφορά «Shave Simon»:

Τράπεζα Κύπρου

CY46002001950000357023943757 BCYPCY2N

Η ΚΟΚ στηρίζει το ίδρυμα Movember Cyprus και μέσα από την δημιουργία συλλεκτικών προϊόντων, τα οποία είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΟΚ στο www.cbf-shop.com. Όλα τα έσοδα από τα t-shirts και hoodies από τα συγκεκριμένα προϊόντα, θα δοθούν στο ίδρυμα Movember Cyprus. Βρείτε τα προϊόντα εδώ.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports