Ξύρισμα Σ. Μιχαήλ & Α. Μουζουρίδη
Ξύρισμα Σ. Μιχαήλ & Α. Μουζουρίδη

Η ΚΟΚ, το CBF Foundation και το Movember Cyprus σας προσκαλούν την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στις 15:00 στο Στάδιο Ελευθερία, στο ξύρισμα του αρχηγού της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ, και του Προέδρου της ΚΟΚ, Ανδρέα Μουζουρίδη, έπειτα από την καμπάνια «Shave Simon»

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, του δεύτερου πιο διαδεδομένου είδους καρκίνου ανάμεσα στους άνδρες σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην ενημέρωση σχετικά με την ανδρική ψυχική υγεία. 

Τι προνοούσε η καμπάνια του «Shave Simon»: 

O αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ, με δηλώσεις του ανέφερε πως εάν μαζευόταν το ποσό των €500, τότε ο θα ξυριζόταν εντελώς, ενώ εάν μαζευόταν το ποσό των €1000, τότε θα άφηνε μουστάκι και θα αγωνιζόταν με αυτό στον αγώνα Κύπρος-Ιρλανδία, στις 25 Νοεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ελευθερία. 

Μετά και τις τελευταίες εισφορές, έχει ήδη μαζευτεί το ποσό των €1075, δηλαδή έχει ξεπεραστεί ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί. Η ψηφοφορία του κοινού όσο αφορά το μουστάκι που θα αποκτήσει ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, συνεχίζεται εδώ και μερικές ημέρες από την σελίδα της ΚΟΚ στο Instagram. 

Τονίζεται πως ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, αποδεχόμενος την πρόκληση του Σάιμον Μιχαήλ, ανέφερε πως η Ομοσπονδία θα προσφέρει ως εισφορά στο Movember Cyprus το αντίστοιχο ποσό που θα μαζευτεί από τον κόσμο, με τον ίδιο να ξυρίζεται μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών. 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports