1 2
1 2
Στο Εθνικό Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που διεξήχθη σήμερα 25/11/17 στη Λεμεσό, ο Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος κατέκτησε την 1η θέση, νικώντας τον συναθλητή του Δράκου Νεοκλή του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού. Τις 3ες θέσεις μοιράστηκαν οι αθλητές Δημητρίου Δημήτρης του ομίλου ξιφασκίας ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ Λευκωσίας και Δημητρίου Παναγιώτης του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού.
 
Στις γυναίκες Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μαυρικίου Ειρήνα που νίκησε στον τελικό την συναθλήτρια της Τζαλαβρέτα Χριστιάνα του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού. Τις 3ες θέσεις μοιράστηκαν οι αθλήτριες Βασιλείου Στέλλα και Κωνσταντίνου Μαρίνα του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού.
Επόμενοι αγώνες το αναπτυξιακό Κύπελλο στις 16/12/17, όπου σε μια εορταστική ατμόσφαιρα θα συμμετάσχουν τα νέα υποσχόμενα ταλέντα των ακαδημιών (ηλικίες -8, -11, -14).
Διεθνείς Συμμετοχές
Στο πρώτο Grand Prix της περιόδου θα συμμετάσχει ο διεθνής μας Τοφαλίδης Αλέξανδρος, νούμερο 35 στον κόσμο, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας στις 2/12/17, ενώ συμμετοχές θα έχουμε τόσο στο Πανευρωπαϊκό παμπαίδων U14 στη Θεσσαλονίκη στις 2/12/17 αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο νέων στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 16/12/17.