25 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Ξεκίνησε η δράση της σεζόν 2018/2019 στην GPS/Valencia

    Μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα από παιδιά προσχολικής ηλικίας 4 ετών και άνω σημειώθηκε την πρώτη εβδομάδα της ακαδημίας

    Με ρεκόρ εγγραφών και με μπόλικο ποδόσφαιρο κύλησε η πρώτη εβδομάδα δράσης στην ακαδημία GPS SEE / Valencia CF Cyprus. Παιδιά ηλικίας 4-16 ετών ξεκίνησαν τις προπονήσεις της σεζόν 2018/2019 στις 3 Σεπτεμβρίου, στην επίσημη ακαδημία της ισπανικής ομάδας και της αμερικάνικης GPS, στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο. Οι εγγραφές συνεχίζονται και τις επόμενες εβδομάδες.

    Την ευθύνη των προπονήσεων έχουν ο τεχνικός σύμβουλος της GPS / Valencia κ. Μαρίνος Σατσιάς και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Οκκαρίδης. Ο διευθυντής της ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Σπύρου δήλωσε μετά την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων: «Ήταν πολύ θετική η πρώτη εβδομάδα στην ακαδημία και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την προσέλευση των παιδιών. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι την ακαδημία μας φέτος επέλεξαν αρκετοί γονείς νεαρών αγοριών και κοριτσιών, 4 ετών και άνω, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους με το πρόγραμμα GPS Juniors».

    Η ακαδημία GPS / Valencia Cyprus είναι από τις ελάχιστες στην Κύπρο που διαθέτουν ειδικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το ειδικό πρόγραμμα της GPS, με την ονομασία GPS Juniors, είναι αμερικάνικης έμπνευσης και πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικίας. Τα παιδιά αυτά χωρίζονται σε μικρά γκρουπ, με μάξιμουμ δέκα νεαρούς για κάθε προπονητή.

    Οι εγγραφές στην ακαδημία συνεχίζονται τις επόμενες εβδομάδες. Μέσω τηλεφώνου στο 7000 8815, μέσω email στο gps.valencia.cyprus@gmail.com και μέσω της επίσημης σελίδας της ακαδημίας στο Facebook στο @GPS.VALENCIA.CYPRUS. Στο Facebook είναι αναρτημένες οι ώρες των προπονήσεων, τα ηλικιακά γκρουπ, το κόστος και οι διάφορες εκπτώσεις.

    Μεγάλωσε η προπονητική ομάδα

    Πέραν από τους Σατσιά και Οκκαρίδη, που έχουν και το γενικό πρόσταγμα, στην GPS / Valencia Cyprus εργοδοτούνται φέτος άλλοι έξι προπονητές, ενώ επίκειται και η πρόσληψη γυναίκας προπονήτριας, με τη συγκεκριμένη διαδικασία να βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης των υποψηφίων. Στην ακαδημία εργάζονται οι προπονητές Άντρος Γιάτρου, Χρίστος Παναγιώτου, Μάριος Γεωργίου, Κυριάκος Βασιλείου, Μάριος Κυριάκου και Παναγιώτης Ραβατομάνγκα, όλοι τους κάτοχοι προπονητικών διπλωμάτων, με λευκό ποινικό μητρώο και με γνώσεις στη διαχείριση παιδιών και στο safeguarding.

    Πέραν από τους πιο πάνω, το τεχνικό τιμ συμπληρώνει και η Goalkeepers Network Academy (GNA), με την οποία συνεργάζεται η ακαδημία. Η GNA των Σπύρου Νεοφυτίδη, Μιχάλη Μορφή και Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου αναλαμβάνουν τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων, ενώ προσφέρουν και επιπλέον ατομικά μαθήματα.

    Η GPS SEE / Valencia CF Cyprus θα αγωνίζεται καθ’ όλη τη χρονιά 2018/2019 σε επιλεγμένα τουρνουά στην Κύπρο και στο εξωτερικό, οι ομάδες μικρών ηλικιών θα λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΠ και η ομάδα Κ16 του Άντρου Γιατρού, υπό την επωνυμία ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ.

    Η GPS / Valencia προσφέρει επίσης ατομικά προγράμματα προπόνησης, και για παιδιά άλλων ακαδημιών ή σωματείων, με στόχο την βελτίωση της τεχνικής των νεαρών ποδοσφαιριστών. Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται από τους Μαρίνο Σατσιά και Στέλιο Οκκαρίδη και ανάμεσα στα εργαλεία που χρησιμοποιούν είναι η εξειδικευμένη μηχανή Toca Training.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ