Ξεκίνησαν η προετοιμασίες στον Δήμο Λάρνακας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2021- #beactive
2

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετέχουν για 7η συνεχή χρονιά την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. 

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν  την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης αλλά και να  πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά  προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας θα διοργανώσουν 16 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μεγάλος αριθμός δημοτών.  Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας,  American Academy (Sports Academy), Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis ClubLarnaka Soccer Academy και το ΜΚΟ Active Zone Outdoor/

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλαμβάνει 16 δράσεις, όπως: Πεζοπορία και Geocaching στο μονοπάτι της Αλυκής, Τουρνουά Beach Tennis, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps  και άλλα.

Διευκρινίζεται ότι, όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 θα διεξαχθούν με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων και των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού για την άριστη συνεργασία και σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube