Ξεκινά η σχολή εκπαίδευσης προπονητών Σάμπο στην Ελλάδα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σάμπο άνοιξε τις πόρτες της σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα προπονητών στην Ελλάδα, με στόχο να έχει καταρτισμένους ανθρώπους στα μαχητικά αθλήματα για την εκπαίδευση αθλητών.

Αυτό πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με αξιωματούχους των κλάδων πάλης Kurash και chidaoba καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα διαδικτυακά μαθήματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο με την πρώτη πρόσληψη 43 εκπαιδευτών που θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα μάθημα 300 ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι προπονητές μελετούν ταυτόχρονα και σάμπο και κουράς και είμαστε σίγουροι ότι μετά την απόκτηση του διπλώματος, συμβάλλουν σημαντικά στη διάδοση αυτών των κλάδων στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σάμπο Μεράμπι Ηλιάδης.

«Οι καθηγητές στη «Σχολή Εκπαιδευτών» είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. 

«Η υψηλής ποιότητας εκπαίδευση προπονητών και η υποστήριξη του αρμόδιου υπουργείου είναι σημαντικές συνιστώσες για την ανάπτυξη του sambo στην Ελλάδα».

Αυτό το μάθημα έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube