Ξανά «επί σκοπώ…» 13 – 14 Ιουνίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα σκοποβολής
COMPAK 3

Αγώνας κόμπακ για το «Κύπελλο Κερύνειας» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας

Μετά από τρεις μήνες «κατάπαυσης του πυρός» ένεκα πανδημίας, οι σκοπευτές μας θα ξαναπάρουν τα όπλα και θα … αναγνωρίσουν στόχους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου. Τα παγκύπρια πρωταθλήματα σκοποβολής που αναβλήθηκαν από τα μέσα Μαρτίου έχουν επαναπρογραμματισθεί από τη ΣΚΟΚ και θα ξεκινήσουν με αγώνα κόμπακ στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο αγώνας είναι για το «Κύπελλο Κερύνειας» και θα διεξαχθεί με βάση το πρωτόκολλο που ετοίμασε το Δ.Σ της ΣΚΟΚ και εγκρίθηκε από τον ΚΟΑ και το υπουργείο Υγείας. Με βάση το πρωτόκολλο, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι των σκοπευτηρίων έχουν απολυμανθεί και θα απολυμαίνονται πάντα πριν από κάθε αγώνα, σε κάθε γήπεδο θα υπάρχουν αντισηπτικά υγρά για τους αθλητές, τους διαιτητές και προπονητές, οι αθλητές που αγωνίζονται θα τηρούν τις αποστάσεις των δύο μέτρων μεταξύ τους και οι διαιτητές δύο μέτρα από τον πλησιέστερο αθλητή. Κάθε αθλητής θα χρησιμοποιεί τα δικά του προσωπικά είδη, το δικό του όπλο και τα δικά του φυσίγγια και θα απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων (που έτσι κι αλλιώς οι σκοπευτές των αγωνισμάτων κυνηγετικού όπλου δεν χρησιμοποιούν).

Ο επόμενος αγώνας είναι για το πρωτάθλημα σκητ και τραπ και είναι και πάλι για το «Κύπελλο Κερύνειας», που θα γίνει στο ίδιο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στη Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, ενώ στις 28 του μήνα θα διεξαχθεί στην Πάφο ο αγώνας σπόρτιγκ για το Κύπελλο Πάφου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, λόγω της «νεκρής περιόδου» των τριών μηνών θα είναι αρκετά πιεσμένο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ από τις 15 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες διεθνείς αγώνες Γκραν Πρι Κόμπακ και Σπόρτιγκ στα σκοπευτήρια Λάρνακας και Λεμεσού αντίστοιχα. Στη νέα προκήρυξη των φετινών πρωταθλημάτων της ΣΚΟΚ, υπάρχει και η πρόνοια ότι στην περίπτωση που όλοι απεύχονται, να υπάρξει δεύτερος κύκλος περιοριστικών μέτρων από την Κυβέρνηση, λόγω πανδημίας τα πρωταθλήματα για το 2020 θα διακοπούν οριστικά.

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports