0 1
0 1

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25 Ιανουάριου 2019, στο Ολυμπιακό Μέγαρο η τελετή Απονομής Επάθλων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2018.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του , ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων αθλητισμού, κύριος Φοίβος Ζαχαριάδης, αφού συγχάρηκε το πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Karting για το έργο που επιτελούν, τους κάλεσε σε περαιτέρω συναντήσεις με σκοπό την εξεύρεση τρόπων προώθησης του αθλήματος στα σχολεία.

Ακολούθησε η βράβευση των Πρωταθλητών 2018 στις κατηγορίες Open και KZ2.

Στην κατηγορία Open (αυτόματα)   βραβεύθηκαν οι αθλητές, 3ος στην γενική βαθμολογία ο Βασίλης Γραμμένος, 2ος στην γενική βαθμολογία ο Δήμος Επισκόπου και Πρωταθλήτρια η Φωτεινή Θεοδώρου.

Στην κατηγορία ΚΖ2 (εξατάχυτα) βραβεύθηκαν οι  Ανδρέας Αβραάμ, 3ος στην γενική βαθμολογία,  Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης, 2ος στην γενική βαθμολογία και τέλος ο Πρωταθλητής της κατηγορίας για το 2018, Στέλιος Κυθρεώτης

Η Κυπριακή Επιτροπή Karting στα πλαίσια της  αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφορά προς το άθλημα του karting θεσμοθέτησε τα βραβεία προσφοράς στο χώρο του karting. Τα βραβεία προσφοράς για το 2018 απονεμήθηκαν στους κύριους Κώστα Θεοχαρίδη, Γιώργο Αλεξάνδρου, Σταύρο Έλληνα και Πανικό Αντωνίου.

Επίσης η Κυπριακή Επιτροπή Karting βράβευσε τα δικά της παιδιά, γέννημα-θρέμμα του κυπριακού karting, Βλαδίμηρο Τζωρτζή για την παρουσία του σε διεθνείς διοργανώσεις στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και Ευτύχιο Έλληνα για τις μεγάλες του επιτυχίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βρετανικό πρωτάθλημα της Porsche το 2018.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube