katranis photo final
katranis photo final

Το Δ.Σ.του σωματείου ” Taekwondo Power Center ”  το οποίο προπονεί ο πρώην πρωταθλητής Κύπρου Γιώργος Κατράνης, θα βραβεύσει πολύ σύντομα τόσο τον προπονητή του όσο και τους πρωταθλητές του σωματείου που κέρδισαν μετάλλια στα παγκύπρια πρωταθλήματα Τάεκβοντο 2016.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής Γιώργος Κατράνης έχει στο ενεργητικό του αρκετά μετάλλια σε Διεθνή Τουρνουά και είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο. Σημειώνουμε επίσης ότι το σωματείο του ακούραστου αυτού προπονητή είναι κανονικό μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) και αναγνωρισμένο από τον ΚΟΑ (Αρ. Μητρώου 1028). 

 

Στο μεταξύ αναφέρουμε ότι έχουν ήδη αρχίσει οι κανονικές προπονήσεις του σωματείου στις οποίες λαμβάνουν μέρος δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από ηλικίες πέντε ετών και άνω, μεταξύ αυτών και πρωταθλητές κάτω των 15 ετών που πήραν μέρος πριν μερικές εβδομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cadets 2017.  Στην φωτογραφία ο προπονητής Γιώργος Κατράνης με πρωταθλητές του σωματείου.   

 

 

Από  την ΕΟΤΚ

20 Σεπτεμβρίου 2017

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube