20 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Βράβευσης Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων

    Η Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

    Κατά τη διάρκεια της Τελετής ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία της πόλης, που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις  τους.

    Ειδικά βραβεία δόθηκαν στους Αθλητές που ξεχώρισαν, όπως ο πρωταθλητής ύψους Κυριάκος Ιωάννου που έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ο άργυρος ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης ο οποίος προετοιμάζεται επίσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, καθώς και η Άντρη Ελευθερίου που κατάφερε να πάρει την ολυμπιακή κάρτα για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Βραβεία απονεμήθηκαν και στην χρυσή παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου η οποία πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Γλασκώβη και στον δυο φορές έλληνα ολυμπιονίκη κωπηλασίας Βασίλη Πολύμερο.

    Στη βράβευση των αθλητικών προτύπων τιμήθηκαν για τη μεγάλη τους προσφορά οι γνωστοί αθλητικοί παράγοντες  της Λεμεσού Λώρης Λυσιώτης, Αλέκος Οράτης, Ντίμης Κίρζης και Μάϊκλ Λοϊζίδης, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ