ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Vs FREDERIC UNIVERSITY 3ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΡΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Vs FREDERIC UNIVERSITY 3ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΡΩΝ

 

ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΡΩΝ Η  ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014 -29015

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ- FREDERICK UNIVERSITY                         3-1

Με εμφαντικό τρόπο άνοιξε το πρωτάθλημα Πετόσφαιρας μέσα στα πλαίσια του πανεπιστημιακού αθλητισμού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε εύκολα το Frederick University  με 3-1 σετ.

 

Το πρώτο σετ όπως αναμενόταν ήταν αμφίρροπο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κερδίζει στις λεπτομέρειες με 25-23 αλλά η συνέχεια και συγκεκριμένα στο δεύτερο σετ το Frederick University εκμεταλλευόμενο την ασυνεννοησία στην άμυνα του πανεπιστημίου Λευκωσίας κατάφερε και πήρε ένα εύκολο σετ με 25-11.

 

Αυτό το γεγονός και ειδικότερα ο τρόπος που έχασαν οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ενήργησε σαν «διεγερτικό» αφού οι παίκτες του μπήκαν αφηνιασμένοι στο αγωνιστικό χώρο και πήραν τα επόμενα δύο σετ με 25-20 και 25-14 σφραγίζοντας την πρώτη τους σημαντική νίκη για τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ                      3-1

Με τον τρόπο που μπήκε στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ το Πανεπιστήμιο Κύπρου (22-25)  θα έλεγε κανείς ότι θα διεκδικούσε επί ίσοις όροις το παιγνίδι αλλά οι παίκτες του γέμισαν άγχος και με πολλά λάθη κοντά αλλά και μακριά από το φιλέ έδωσαν την ευκαιρία στους πετοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να ανασυνταχθούν και με αντεπίθεση της μίας «ανάσας» πήραν τα επόμενα τρία συνεχόμενα σετ 25-20 25-15 και 25-20 πετυχαίνοντας μία εξαιρετικά σημαντική νίκη αλλά συνάμα στέλλοντας και μηνύματα για την ποιότητα της ομάδας που διαθέτουν σήμερα.

 

Κρίνοντας και τα δύο παιγνίδια εύκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς το στοιχείο του ανταγωνισμού αλλά και της ισοδυναμίας των ομάδων. Θα είναι ένα πρωτάθλημα με έντονα χαρακτηριστικά γεμάτα εναλλαγές και ανατροπές αφού οι νικητές θα πρέπει να επιδεικνύουν στοιχεία σταθερότητας και διάρκειας.

Πετόσφαιρα ψηλού επιπέδου εφάμιλλης της Α’ κατηγορίας με συναρπαστικά και απρόβλεπτα αποτελέσματα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/AΠανεπιστημιακές ομάδες

 

ΑγώνεςΝίκεςΉττεςΣΕΤΒαθμοί
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ1103-13
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ1103-13
FREDERICK UNIVERSITY1011-30
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ1011-30