5
5

Βήμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου γυναικών στο χάντμπολ πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΣ Λατσιά, που στον πρώτο ημιτελικό νίκησε στην έδρα της τον Α.Ο. Αραδίππου με 25-11. Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Η Αραδίππου, παρά το γεγονός ότι ήταν το αουτσάιτερ σε αυτή την αναμέτρηση, πάλεψε στον αγώνα κι έδειξε διάθεση να διεκδικήση το καλύτερο. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο  (3-2 το σκορ) η παρουσία της ήταν εξαιρετική κι αιφνιδιάσε τις γηπεδούχες, οι οποίες όμως προοδευτικά άρχισαν να βρίσκουν το ρυθμό τους, με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να αρχίσουν να ξεφεύγουν και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 15-5.

Στην επανάληψη, η παίκτρια – προπονήτρια των Λατσιών Άννι Εκατερινέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετές νεαρές παίκτριες με αποτέλεσμα το παιγνίδι να παραμείνει ανταγωνιστικό. Η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου όμως ήταν δύσκολο να καλυφθεί, έτσι τα Λατσιά πήραν τη νίκη με 25-11 κι έχουν πλέον τον πρώτο λόγο γιια την πρόκριση στον τελικό, όπου εκεί βρίσκεται ήδη η ΕΝ Αθηένου  που προκρίθηκε χωρίς αγώνα καθώς ο Πανελλήνιος δεν δήλωσε συμμετοχή στο θεσμό.

Τα τέρματα των λατσιών πέτυχαν οι Μ. Ηλία 2, Μ. Χαραλάμπους 3, Χρ. Γεωργίου 2, Ν. Σίσκοβα 1, Α. Εκατερινέσκου 2, Ε. Βραχίμη 2, Β. Σβετλίνοβα 9 και Ρ. Τσαγγάρη 4. Για την Αραδίππου σκόραραν οι Μ. Ευαγγελίδου 3, Γ. Γκράτου 2, Ε. Ζήνωνος 4, Άντρια Αντωνίου 1 και Σ. Βασιλείου 1.