Βασίλης Κούνας: «Η Κ.Ο.Κ. θα είναι στο πλευρό του ΠΑ.Σ.Κ.»

97
vasilis kounas
vasilis kounas

Την Παρασκευή (7/9) ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών είχε συνάντηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κατά την οποία συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Κ., Βασίλης Κούνας, μίλησε στην ιστοσελίδα του συνδέσμου για την συνάντηση με την ηγεσία της Κ.Ο.Κ.:

«Η συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο της Κ.Ο.Κ. κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Άθω Αντωνίου, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήσαμε διάφορα θέματα τα οποία αφορούν τον κύπριο καλαθοσφαιριστή. Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η έκδοση της κάρτας καλαθοσφαιριστή, μέλους του ΠΑ.Σ.Κ., η οποία από την σεζόν που ξεκινάει έχει συμφωνηθεί να περάσει μέσα από την Ομοσπονδία.

Παράλληλα συζητήσαμε το θέμα της ασφάλειας των καλαθοσφαιριστών, με την δική μας επιθυμία να είναι όπως συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την περσινή περίοδο. Επίσης συμφωνήθηκε όπως μέσα από κοινές ενέργειες ανάμεσα στον ΠΑ.Σ.Κ. και την Κ.Ο.Κ. να γίνουν ενέργειες με στόχο την προβολή του αθλήματος και του κύπριου καλαθοσφαιριστή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και τον κ. Άθω Αντωνίου. Οι πρώτες συναντήσεις που είχαμε με την νέα ηγεσία της Κ.Ο.Κ. ήταν πολύ θετικές. Η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας μας ανέφερε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες του Συνδέσμου, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, και εμείς με την σειρά μας θα είμαστε στο πλευρό της Κ.Ο.Κ. στις προσπάθειες που κάνει για ανάπτυξη του αθλήματος».