ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ VS FREDERICK UNIVERSITY ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΤΡΩΝ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ VS FREDERICK UNIVERSITY ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΤΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΤΡΩΝ 2014 – 2015

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2-1
Μεγάλη νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου επί του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην ρεβάνς της …. Περσινής περιόδου όπου στο τελευταίο παιγνίδι η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισε και πήρε το πρωτάθλημα μέσα από το στόμα της ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Παίζοντας καλύτερα στην μεσαία γραμμή οι παίκτες του πανεπιστημίου Κύπρου οργάνωναν καλύτερα τις επιθέσεις τους και αναχαιτούσαν με επιτυχία τις όποιες προσπάθειες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για κάτι καλό.
Το τελικό αλλά στενό 2-1 αντικατοπτρίζει πλήρως τις προσπάθειες των δύο ομάδων αλλά και το πόσο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την νίκη μέχρι και το τέλος.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΡΕΤΕΡΙΚ 8-2
Έχοντας … «απωθημένα» από την περσινή χρονιά οι παίκτες του Ευρωπαϊκού πανεπιστήμιου σφυροκόπησαν ανελέητα το τέρμα του Frederick University και του πήραν την .. «ταυτότητα» αφού το βρήκαν σε κακή βραδιά .
Σε μία διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου αλλά και σε μία βραδιά όπου οι άμυνες –ειδικά εκείνη του Frederick University – δεν λειτούργησαν σωστά, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν γκολ και θέαμα.
Με την νίκη του αυτή το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δήλωσε παρόν στο φετινό Μαραθώνιο για τον τίτλο ενώ στο Frederick University η βαριά ήττα έφερε τον προβληματισμό αλλά και την ανασύνταξη δυνάμεων έτσι ώστε στο επόμενο παιγνίδι να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
A/A Πανεπιστημιακές ομάδες
Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες τέρματα Βαθμοί
1. 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 1 0 0 2-1 3
2. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 1 0 0 8-2 3
3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 0 1 0 1-2 0
4. FREDERICK UNIVERSITY 1 0 1 0 2-8 0
5. UCLAN UNIVERSITY 0 0 0 0 0 0