ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΕ 2
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΕ 2

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, πραγματοποίησε την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2017».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου, του εκπροσώπου της Πρεσβείας της Ελλάδας κας Ευρύκλειας Παναγιώτου, Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ Μελών του Δ.Σ. του ΚΟΑ και πρώην Προέδρων του Οργανισμού, Προέδρων και εκπροσώπων όλων των Ομοσπονδιών, προπονητών, εκπροσώπων της ΟΠΑΠ Κύπρου, μελών των οικογενειών των αθλητών, και πλήθους φίλων του αθλητισμού.

 

Καλύτερος Έφηβος στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση βραβεύτηκε ο αθλητής Τζόζεφ Ηλία του Κ.Ν. Ακρόπολης. Κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πίνακα Αξιολόγησης Έφηβων. Επίσης κατέλαβε την 1η θέση στο Παγκύπριο Ατομικό πρωτάθλημα Έφηβων. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Έφηβων.

 

Καλύτερη Νεανίδα στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση βραβεύτηκε η αθλήτρια Γεωργία Αβραάμ του Κ.Ν. Ακρόπολης. Κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πίνακα Αξιολόγησης Νεανίδων και την 2η θέση στο Παγκύπριο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεανίδων. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων. Στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης το 2017 κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό Γυναικών μαζί με την Κωνσταντίνα Μελετιέ.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1: Τζόζεφ Ηλία και Γεωργία Αβραάμ

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2: Οι αθλητές με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέα Γεωργίου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube