Τσιτσιπάς και αληθειες!..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απάντησε στους επικριτές του Στέφανου λέγοντας: «Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει δώσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί ή σε άλλους οργανισμούς χωρίς να το ανακοινώνει. Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει…Αυτό που έχει κάνει ο Στέφανος στην Αυστραλία και ακόμα ισχύει αυτό είναι ότι υπήρχαν κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που έφτιαξαν κάποια προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο Στέφανος κάνει δωρεά όλα αυτά τα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να κρατήσει ούτε ένα ευρώ στο Μαζί για το Παιδί».
Πηγή: iefimerida.gr –

… Και εγώ συμπληρώνω :
Τα χρήματα που κερδίζει ο Στέφανος είναι χρήματα του ελληνικού λαού ; της ελληνικής κοινωνίας; του ελληνικού κράτους; οπότε κάποιοι κακεντρεχείς να κριτικάρουν για τα χρήματα που βγάζει τα οποία είναι όλα από το Εξωτερικό.
Τι έχει πληρώσει το ελληνικό κράτος για το Στέφανο : σπουδές, επιχορηγήσεις, βοηθήματα από την ομοσπονδία;
Τίποτα απ’ όλα αυτά!
Ο Στέφανος μαζί με την οικογένειά του, μόνο δίνει στην Ελλάδα , δοξάζοντας το όνομα της, φορώντας το εθνόσημο σε ένα από τα σπουδαιότερα αθλήματα της υφηλίου, προσφέροντας στον ελληνικό τουρισμό, στην ελληνική οικονομία..
Αλλά το σπουδαιότερο απ’ όλα εναι το όραμα που δίνει στην ελληνική νεολαία ότι με την υπομονή και την σωστή δουλειά όλα μπορείς να τα καταφέρεις ,ένα μήνυμα για όλους τους Έλληνες .
Οι κακεντρεχείς ας μείνουνε στην πίκρα ,δεν πειράζει κάποτε θα καταλάβουν κι αυτοί ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο φραπόγαλο .. Τώρα όσοι δεν καταλαβαίνουν δεν ξέρουν που πατάν και που πηγαίνουν!
ΥΓ: Εξάλλου ο Στέφανος είναι επαγγελματίας αθλητής και όπως  όλοι οι διεθνείς αθλητές μπορεί να διαφημίζει και να διαφημίζεται σε όλα τα νόμιμα εμπορικά σήματα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας  <<αυθορμητισμός>>  από  πλευράς Στέφανου όπως λένε μερικοί..

Αν χρειαστεί θα επανέλθω..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ
ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports