kokkinaki panellinioi
kokkinaki panellinioi

Χθες το Σαββάτο ήταν η  τρίτη ημέρα των 71ων Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι γύροι των κατηγοριών Νεολέκτων Ίππων, Ενηλίκων και Παίδων.

Στον πρώτο γύρο της Κατηγορίας Ενηλίκων μόνο τρεις ιππείς κατάφεραν να κάνουν άπταιστες διαδρομές κατακτώντας τις τρεις πρώτες θέσεις. Η Κατερίνα Λασκαρίδη του ΙΟΕ με τον Concordia με τον καλύτερο χρόνο 66,17, ο Γιώργος Δημαράς του ΕΙΟ με τον Sacripan GD με χρόνο 67,85 και η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique des Rhodes επίσης του ΕΙΟ με χρόνο 69,01.

Στον 1ο γύρο της Κατηγορίας Παίδων ύψους 1.10μ. οχτώ παιδιά είχαν άπταιστες διαδρομές με την Μαρία Κοκκινάκη του ΙΟΜ με την Mirabelle du Theil να παίρνει την 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο 58,78. Δεύτερη ήταν η Σοφία Τόκη του ΑΙΟΕ με την Havanna με χρόνο 59,26 και τρίτη η Θέτις Φουρλή με την Almeria du Monty του ΕΙΟ με χρόνο 60,17.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Νέων Ίππων, στα άλογα 5 ετών την 1η θέση πήρε η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Luxiana του ΙΟΕ, ενώ έγιναν ακόμη 7 άπταιστες διαδρομές. Στα νέα άλογα 6 ετών πρώτος ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Celebrity, ενώ υπήρχαν άλλες 4 άπταιστες διαδρομές και στα νέα άλογα 7 ετών πρώτη ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με τον Let’s Hope, ενώ έγιναν άλλες δύο άπταιστες διαδρομές.

Τέλος στην Κατηγορία Β ύψους 1.30μ. τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβε ο Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΜ με τα δύο άλογά του, τον Idefix και τον Keno με 0 και 4 βαθμούς αντίστοιχα. Στην 3η θέση ήταν η Άννυ Βατίδη με την Kacandra του ΙΠΟΑ με 4 βαθμούς.

Οι αγώνες συνεχίζονται με το Ομαδικό Αγώνισμα Εθνικής Ανάπτυξης ύψους 1.00μ.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας των αγώνων (Κυριακή) αρχίζει στις 10.00 και περιλαμβάνει τους τελικούς γύρους των κατηγοριών νέων ίππων, παίδων, εφήβων, αμαζόνων και ενηλίκων. Και αύριο Κυριακή, οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας μέσω τουκαναλιού της στο youtube. 

   


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube