1st Lakatamia Energy Run 2019
1st Lakatamia Energy Run 2019

Για 1η χρονιά ο Δήμος Λακατάμιας, σε συνεργασία με τον οργανισμό Running in Cyprus, διοργανώνουν τον φιλανθρωπικό αγώνα “Lakatamia Energy Run”. Ο Φιλανθρωπικός αγώνας θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ με ώρα εκκίνησης 9:15 π.μ. καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων με ώρα εκκίνησης 8:45 π.μ. Η διαδρομή έχει εκκίνηση και τερματισμό, την Οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το εστιατόριο του Πάρκου Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας (εξωτερικός χώρος Αμφιθέατρου).

Θα δοθούν τεχνικές φανέλες σε όλους τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά μετάλλια για όσους τερματίσουν και έπαθλα στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Οι συμμετέχοντες δρομείς θα μπορούν να προμηθευτούν τους αριθμούς συμμετοχής τους από το γραφείο των οργανωτών, το οποίο θα λειτουργήσει  στην Δημοτική Αίθουσα Εκθέσεων (Πινακοθήκη).

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας. Στο χώρο θα υπάρχει πρόγραμμα διασκέδασης με μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.

Στόχος των οργανωτών είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα, προσφέροντας ταυτόχρονα σε ένα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη Φιλανθρωπικού ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.energyrun.com.cy