2 CONSTANTINA KATZIANIS
2 CONSTANTINA KATZIANIS

Τους διεθνείς αθλητές μας Γιώργο Αχιλλέως, Ανδρέα Χάσικο και Κωνσταντίνα Νικολάου, συνοδεύουν οι προπονητές Αντώνης Νικολαΐδης και Μιχάλης Κατζιανής

 Για να πάρουν μέρος στο δεύτερο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής της ISSF, αναχωρούν αύριο Δευτέρα για την Κορέα τρεις διεθνείς σκοπευτές μας του σκητ. Πρόκειται για τους πρωταθλητές μας Γιώργο Αχιλλέως, Ανδρέα Χάσικο και Κωνσταντίνα Νικολάου, τους οποίους συνοδεύουν οι προπονητές Αντώνης Νικολαΐδης και Μιχάλης Κατζιανής. Η συμμετοχή των τριών αθλητών στην Κορέα καλύπτεται από το Σχέδιο Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.

Οι αγώνες, τόσο του σκητ και του τραπ όσο και των αεροβόλων και πυροβόλων όπλων, θα γίνουν στο διεθνές σκοπευτήριο της πόλης Σιανγκβόν, το οποίο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα φιλοξενήσει και τους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής, την πρώτη παγκόσμια διοργάνωση της ISSF που θα μοιράσει «κάρτες» για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο του 2020. Για τους διοργανωτές, οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελούν και «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ και για τους αθλητές πέρα από το κίνητρο της διάκρισης, αποτελούν και ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με το σκοπευτήριο και τις εγκαταστάσεις στις οποίες σε τέσσερις περίπου μήνες θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν και μια θέση (QUOTA PLACE) για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, οι αγώνες του σκητ γυναικών θα διεξαχθούν το διήμερο 27 και 28 Απριλίου, ενώ για τους άνδρες του σκητ, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 28 και 29 Απριλίου και οι σκοπευτές μας θα επιστρέψουν στην Κύπρο την 1η Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κορέας, ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου Δημήτρης Λόρδος έχει οριστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία ως Τεχνικός Επιθεωρητής της διοργάνωσης και ο τεχνικός διευθυντής της ΣΚΟΚ Πέτρος Κυρίτσης πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής, ενώ η αρχιδιαιτησία των αγώνων σκητ και τραπ ανατέθηκε στο διεθνή Κύπριο διαιτητή Γιαννάκη Ηρακλέους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

  1. Οι διεθνείς σκοπευτές μας Ανδρέας Χάσικος και Γιώργος Αχιλλέως
  2. Η πρωταθλήτριά μας Κωνσταντίνα Νικολάου και ο προπονητής Μιχάλης Κατζιανής
  3. Το λογότυπο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κορέας

 

      


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube