Τρεις ημέρες για το «athens Equestrian Festival 2021»! Longines Eef Series Athens Csio3*-w 2021
AEF 2021 πρόσκληση

Τρεις ημέρες απομένουν για την έναρξη της μεγάλης διεθνής διοργάνωσης υπερπήδησης εμποδίων «Athens Equestrian Festival 2021», στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι αγώνες αρχίζουν την Πέμπτη, 3 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 6 Ιουνίου.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος συνολικά 177 ιππείς και 236 ίπποι από 13 χώρες, που συναγωνίζονται για τα πλούσια έπαθλα συνολικής αξίας 153,000€. Το πρόγραμμα του AEF 2021 περιλαμβάνει τον αγώνα Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W, μέρος της νέας σειράς Longines EEF Series 2021 που τελεί υπό την αιγίδα και οργάνωση της European Equestrian Federation – EEF. Τα άλογα θα αρχίσουν να φτάνουν από αύριο στους στάβλους του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, ενώ την Τετάρτη, 2 Ιουνίου και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αγώνων.

Ομάδες από 5 χώρες, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία θα λάβουν μέρος στο ομαδικό αγώνισμα υπερπήδησης εμποδίων Nations Cup την Κυριακή, 6 Ιουνίου, που αποτελεί προκριματικό για την Περιοχή SOUTH της σειράς Longines EEF Series 2021. Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Εθνών της Κυριακής είναι ο κ. Αντώνης Πετρής.

Στο πλαίσιο του AEF 2021, διοργανώνεται επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διεθνής αγώνας CSIO Ch  για ιππείς της κατηγορίας παίδων. To πρόγραμμα του CSIOCh περιλαμβάνει επίσης ομαδικό αγώνισμα στο οποίο θα αγωνιστούν τρεις χώρες, η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Την Ελληνική Ομάδα αποτελούν πέντε αμαζόνες, η Μάγια Δρακάκη με τον Broadway de Saintfray, η Άρτεμις Ταλλιάκη με τον Hip Hop GP du Bois Madame, η Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna van’t Steenputje, η Μαγδαληνή Ανανιάδη Κούρογλου με τον Bambou Ilze και η Μαριάννα Θεοδώρου με την Segovia Tame. Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας παίδων είναι ο κ. Γιώργος Φραγκογιάννης.

Η διοργάνωση του AEF 2021 υλοποιείται χάρη στην πολύτιμη στήριξη χορηγών, εταιρειών και φορέων, με επικεφαλής τον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος MYTILINEOS – Μ και την Protergia, μαζί με μια ομάδα παλαιών και νέων χορηγών του αθλήματος που στηρίζει τη διοργάνωση, όπως η Εταιρεία Innovis Pharma με τα προϊόντα Nuxe, ο Όμιλος Αντωνίου με την Argus Pack, την Adori café και την Royalty Hotel & Suites, η Stathis Enterprises, με την Theometrics και τη World Chariot Racing Federation, η τράπεζα Eurobank, η εταιρεία Leathertream με τα προϊόντα Connolly, η Secranto, η Express Oil, η Griffin, η Superfast Ferries, το βιταμινούχο νερό CoolVit. η Duxiana, η Hertz, η Sail La Vie, η τεχνική εταιρεία New Alert, η Αρχιτεκτονοφιλία και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Ακόμη, τη διοργάνωση στηρίζουν η Περιφέρεια Αττικής, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και ο Δήμος Μαρκοπούλου.

Η διοργάνωση του AEF 2021 γίνεται με αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και, για τον λόγο αυτό, ο αγώνας γίνεται χωρίς θεατές. Στην εγκατάσταση επιτρέπεται η είσοδος μόνο ειδικά διαπιστευμένων προσώπων.

Όλο το πρόγραμμα του Longines EEF Series Athens CSIO3*-W θα μεταδοθεί σε live streaming από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Clippmyhorse και μπορείτε να το παρακoλθουθήσετε από το https://athenscsi.gr/en/live-streaming.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, που θα μεταδώσει τα δύο σημαντικότερα αγωνίσματα του τετραημέρου, το Μ Grand Prix την Παρασκευή 4/6 (17.00) και το Longines EEF Series Κύπελλο Εθνών την Κυριακή 6/6 (16.00) μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX https://www.ertflix.gr/ .


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube