Nea Salamina Volleyball
Nea Salamina Volleyball

Φοβεροί αγώνες στον  Τελικό και μικρό Τελικό

Φοβεροί αγώνες έγιναν το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στην τρίτη και τελευταία μέρα του 20ου τουρνουά «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» προς τιμήν του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς που έγινε στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

Νικήτρια ήταν η Νέα Σαλαμίνα που στον Τελικό επικράτησε μετά από συναρπαστικό αγώνα τον Παφιακό με 3-2 σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στο πέμπτο σετ κερδίζοντας με 16-14 κατακτώντας τον τίτλο.

Λεζ. Η απονομή στον αρχηγό του Παφιακού Ανθ. Οικονομίδη.

Σπουδαίος αγώνας έγινε και στο μικρό τελικό όπου η Ανόρθωσις κέρδισε την Ε.Ν.Π. με 3-2  σετ και κατέκτησε την 3η θέση. Η νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» ήλθε με ανατροπή, αφού η Ε.Ν.Π. προηγήθηκε με 0-2 σετ (20-25, 18-25). Η Ανόρθωσις όμως αντέδρασε και ισοφάρισε 2-2 (25-16, 27-25). Στο πέμπτο σετ η Ανόρθωσις προηγήθηκε 08-03, αλλά η Ε.Ν.Π. ισοφάρισε 14-14. Το σετ ήταν μεγάλο ντέρμπι γοήτρου με την Ανόρθωση να εξασφαλίζει τη νίκη γοήτρου κτίζοντας ψυχολογία κερδίζοντας 25-23 και τον μικρό τελικό 3-2 σετ.

 

Λεζ. Φάση από τον Τελικό του τουρνουά Νέα Σαλαμίνα – Παφιακός και άλλο στιγμιότυπο από την τελετή απονομών.

Οι απονομές έγιναν εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς από τον Αντιστράτηγο Σάββα Σάββα, από τον πρόεδρο του Παφιακού Δρ Αντώνη Οικονομίδη, από την οικογένεια του μ. Ευάγγελου Φλωράκη και την ΚΟΠΕ.

Λεζ. Στιγμιότυπο από την απονομή στον αρχηγό της νικήτριας Νέας Σαλαμίνας Κωνσταντίνο Παφίτη.