Τοξοβολία στο Τόκιο 2020: Ενημερώθηκαν νέες διαδικασίες επιλεξιμότητας
Brady Ellison

Το World Archery συμφώνησε με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να ενημερώσει τις διαδικασίες προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που θα διεξαχθούν τώρα το 2021.

Η World Archery δημοσίευσε τις νέες διαδικασίες προκριματικών τους την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με τις αναθεωρημένες αρχές προκριματικών για το Τόκιο 2020 , που αφορούν το νέο χρονοδιάγραμμα των Αγώνων.

Νέα περίοδος προσόντων

Τα περισσότερα από τα προκριματικά γεγονότα για το 2020 έχουν πλέον ανασταλεί έως το 2021, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηπειρωτικών αγώνων στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Νέες ημερομηνίες για αυτά τα προκριματικά γεγονότα θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Ένα τελικό προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα προγραμματιστεί χωριστά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021. Θα διεξαχθεί πριν από το στάδιο του Παρισιού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Τοξοβολίας 2021.

Μέρη ποσοστώσεων

Σύμφωνα με τη νέα διαδικασία προκριματικών των Ολυμπιακών Αγώνων , η περίοδος κατά την οποία οι αθλητές μπορούν να συγκεντρώσουν ελάχιστα σκορ προκριματικών έχει παραταθεί έως τις 28 Ιουνίου 2021. Ωστόσο, αυτό αποκλείει την περίοδο από 1ης Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2020, η οποία είναι η τρέχουσα περίοδος αναστολής για διεθνείς αγώνες τοξοβολίας.

Ενώ 87 από τις 128 θέσεις ολυμπιακών ποσοστώσεων έχουν ήδη απονεμηθεί σε αθλητές, η ενημερωμένη διαδικασία παρουσίασε επίσης τον αριθμό των θέσεων ποσοστώσεων που εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαμάχη, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων προκριματικών αγώνων και των νέων προθεσμιών συμμετοχής τους.

Όλα τα μέρη που έχουν ήδη προκριθεί για το Τόκιο 2020 θα παραμείνουν στο προκριματικό έθνος και κάθε NOC μπορεί να επιλέξει τους αθλητές που στέλνουν στους αγώνες.

Η παγκόσμια κατάταξη θα παγώσει επίσης έως ότου ξαναρχίσουν οι διεθνείς διαγωνισμοί.

Οι διαδικασίες που αφορούν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες έχουν επίσης δημοσιευτεί και συμφωνηθεί με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube