Τόκιο 2020: Τα νεότερα με τα τρία μέλη της ελληνικής αποστολής που είναι σε καραντίνα-Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα
καραντινα τρια μελη

Σε καραντίνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες ο αθλητής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η φυσικοθεραπευτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, αφού όπως ενημερώθηκε η ελληνική αποστολή, οι θέσεις τους στην πτήση για Τόκιο, της περασμένης Παρασκευής,  ήταν κοντά σε επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει ότι  τα τρία μέλη της αποστολής, θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Σήμερα ο επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στο Τόκιο, Παναγιώτης Δημακος, είχε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, στο Μισάτο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία, όπου θα ακολουθηθεί.

“Τα παιδιά είναι ήδη καραντίνα και  στη συνάντηση που είχα με τους τοπικούς φορείς, επιβεβαιώσαμε πως η έναρξη της, ήταν η πρώτη ημέρα άφιξης μας στο Μισάτο, αυτό σημαίνει πως η καραντίνα τους θα λήξει στις 31 του μηνός. Κατ’ επέκταση οι Παπαμιχαήλ και Κεφαλόπουλος την 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν κανονικά για το Σάπορο, όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα του βάδην. Παράλληλα εξασφαλίσαμε πως η Αναστασάκη θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Ολυμπιακό χωριό, ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καραντίνα της κι έπειτα να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα“, είπε το μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημακος, που είναι σε επαφή και συνεργασία τόσο με την ΕΟΕ, όσο και με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Να τονιστεί πως όλα τα μέλη της ομάδας υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ covid-19 από την πρώτη ημέρα της άφιξης τους στο προπονητικό κέντρο, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Παράλληλα,  η καθημερινότητα τους έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένη, αφού δεν επιτρέπεται να βγουν από το προπονητικό κέντρο.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube