τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικόυ Όμιλου Αμμοχώστου ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού AM2V1503

Αντιπροσωπία από τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου του τμήματος υδατοσφαίρισης  αποτελούμενο από υπεύθυνους του τμήματος, προπονητές, γονέων και αθλητών, βρέθηκαν το Σάββατο 14/12 στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για να παραδώσουν τρόφιμα που θα δοθούν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Κατά την παράδοσή ήταν παρόν ο κ. Χρίστο Παπαδόπουλο που Είναι Εκτελεστικό διευθυντή Πολυδύναμου Κέντρου Λεμεσού «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»  και ο πάτερ Χρυσόστομος .

AM2V1439 1
τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου

Σε μήνυμά του που έστειλε ο  κ. Σάκης Παπασπύρου, έφορος τμήματος ανάφερε :   Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου προχώρησε στην παράδοση τροφίμων, στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, με σκοπό να βοηθήσει συνανθρώπους μας  που το έχουν πραγματικά ανάγκη και να ευαισθητοποιήσει τους αθλητές του, διδάσκοντας τους την αξία της προσφοράς .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού Προσφέρει πακέτα τροφίμων σε 200 οικογένειες τον μήνα. Δίνει είδη ρουχισμού και υπόδησης σε δεκάδες άτομα. Επίσης, εξυπηρετεί 800 φοιτητές του ΤΕΠΑΚ και ηλικιωμένους παρέχοντας τους δωρεάν σίτιση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.