Το Πανευρωπαϊκό Σεμινάριο Μπριτζ στην Κύπρο

Το 11ο Σεμινάριο Μπριτζ θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο στο ξενοδοχείο Sun Hall στη Λάρνακα και θα συμμετέχουν πέραν των 70 συνέδρων από όλη την Ευρώπη.

Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος Φίλιππος Φράγκος, ο Ταμίας Ερρίκος Λεωνίδου και η Γραμματέας Φρόσω Τηλλυρή.

Όπως όλα τα αθλήματα έτσι και το Μπριτζ δεν αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα συνεπακόλουθά έφερε η πανδημία μιας και  τα περισσότερα σωματεία  αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις δραστηριότητες τους λόγω των περιοριστικών μέτρων και των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όσον αφορά στο σεμινάριο αυτό είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο ώστε αναδείξει νέες ιδέες μετάβασης στην κανονικό μετά τον Covid και ανταλλαγή ιδεών για την προώθηση του Μπριτζ στην Ευρώπη.

Το Μπριτζ είναι ένα θαυμάσιο άθλημα που μπορεί να παιχτεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών και αυξάνεται σε δημοτικότητα. Εκδηλώσεις και διαγωνισμοί Μπριτζ διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα άθλημα που ενώνει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ένα άθλημα που απαιτεί μεγάλη ικανότητα και στρατηγική.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φετινό 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ (32nd Cyprus Bridge Festival) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Limassol Navarria από τις 18 έως τις 22 Μαρτίου 2022.

Το Πανευρωπαϊκό Σεμινάριο Μπριτζ στην Κύπρο
32ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ 2022 (32nd Cyprus Bridge Festival)

Η ιστοσελίδα μας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το άθλημα τον Οκτώβριο του 2021 όταν η Ομοσπονδία Μπριτζ συνεργάστηκε με την Ομοσπονδία Τοξοβολίας για τους 5ους Διεθνείς Αγώνες Aphrodite Mediterranean Cup, οι οποίοι και είχαν τεράστια επιτυχία και πολύ πιθανότατα να δούμε αυτή τη συνεργασία να μεγαλώνει.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube