Το «order Of Merit» της ΔΕΜΑ στον Ντίνο Μιχαηλίδη
Dinos DEMA 2

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου διαδικτυακά, η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), η οποία ανάμεσα στις αποφάσεις που κλήθηκε να λάβει ήταν η επικύρωση της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οκτωβρίου 2020, όπως απονεμηθεί ο  ο τίτλος «Order of Merit» σε αριθμό προσώπων για τις σπουδαίες υπηρεσίες στον αθλητισμό της Μεσογείου.

Ανάμεσα στους προταθέντες για τον τίτλο «ICMG Order of Merit», η οποία αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της ΔΕΜΑ, ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), απο το 1987 μέχρι το 2020.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης, ο απερχόμενος Πρόεδρος Αμάρ Αντάντι ανέφερε για τον κάθε υποψήφιο το σκεπτικό της πρότασης για την βράβευση και στη συνέχεια ζήτησε την επικύρωση της απόφασης. Η απόφαση για τον κ. Ντίνο Μιχαηλίδη υπήρξε ομόφωνη και ακολούθησε θερμό χειροκρότημα.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει τον κ. Ντίνο Μιχαηλίδη για την τιμητική βράβευση που αντανακλά σε ολόκληρο τον Κυπριακό Αθλητισμό, και τον ευχαριστεί για την προσφορά του και στο χώρο της ΔΕΜΑ.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports