Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές
Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συναντηση εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές

Ατενίζοντας ένα εκσυγχρονισμένο μέλλον και με αναβαθμισμένη νέα πνοή, το καινούριο ΔΣ του ΓΣΟ παράθεσε χθες το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 συνάντηση εγκαινιάζοντας ένα διάλογο με εκπροσώπους από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις της πόλης της Λεμεσού αλλά και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, του ΚΟΑ και της ΚΟΕΑΣ. Κύριος σκοπός της συναντήσεις πέραν από την γνωριμία με το νέο εκλεγέν  ΔΣ, ήταν και η αναζήτηση σε ένα πολύ ειλικρινές και φιλικό κλίμα επικοινωνία, εισηγήσεων και απόψεων για βελτίωση του ΓΣΟ.

Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές
Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος του ΓΣΟ  Κυριάκος Τσολάκης τόνισε ότι το ΓΣΟ ιστορικά είναι ο πρώτος παγκύπριος σύλλογος, και το 2022 και  θα κλείσει τα 130 χρονιά ζωή, ως εκ τούτου, ήδη το συμβούλιο του ΓΣΟ  έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τις προετοιμασίες για τους εορτασμούς. Συγκεκριμένα ανάφερε ότι ετοιμάζετε σχεδιασμός σε συνεργασία με τον δήμο Λεμεσού, το ΤΕΠΑΚ και τις ανάλογες αρχές του τόπου για τον συντονισμό των προσπαθειών για τους εορτασμούς αυτούς.

Μερικά από τα θέματα που ακουστήκαν από μερίδα αθλητικογράφων  ήταν εισηγήσεις για περεταίρω εκμετάλλευση του Τσιρείου σταδίου και ειδικότερα την εκμετάλλευση των αιθουσών για εκδηλώσεις και συνεδριάσεις, αλλά και την εκμετάλλευση του χώρου για την δημιουργία κλειστού σταδίου στίβου αλλά και κλειστού σταδίου ποδηλασίας. Επίσης, αναφέρθηκαν προτάσεις  για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας με διαφάνεια στις εισηγήσεις από το Λεμεσιανό κοινό, αλλά και την αναβάθμιση των διαδικασιών εγγραφή νέων μελών και την διεύρυνση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές
Ο δήμαρχος της Λεμεσού κ. Νικολαΐδης

Ο δήμαρχος της Λεμεσού κ. Νικολαΐδης παίρνοντας τον λόγο, χαιρέτισε την πρωτοβουλία του ΓΣΟ  για τον διάλογο και τόνισε την σημαντικότητα του ΓΣΟ ως ο φορέας της αθλητικής αναπτύξεις της πόλης της Λεμεσού. Επισήμανε την θέση που είχαν ακουστεί νωρίτερα  από τον Λοίζο Μαυρουδής του  αθλητικού γραφείου του δήμου Λεμεσού ότι υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις και θα τις υποβάλουν επίσημα στον ΓΣΟ. Η αξιοποίηση και η ανάπτυξη του Ταυρείου σταδίου συνέχισε, ως αθλητικό κέντρο θα ενταχθεί στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του δήμου της Λεμεσού. Επί της ευκαιρία διευκρίνισε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη διαδικασίες για την ανάπτυξη του παλιού ΓΣΟ οπού σκοπεύετε να δημιουργηθεί ένα αθλητικό Μουσείο για την ιστορία του  ΓΣΟ, ώστε η ιστορία του μακροβιότερου και πρώτου σωματείου της Κύπρου να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Ακόμη ένας σχεδιασμός του δήμου Λεμεσού είναι η δημιουργία παραθαλάσσιου αθλητικού χώρου για την φιλοξενία αθλημάτων όπως Τένις παράλιας (Beach Tennis) και Βόλεϊ παράλιας ( Beach Volley) Χαμπολ παράλιας (Beach Handball)  και αρκετά αλλά.

Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές
Ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης χαιρέτισε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που υιοθέτησε το νέο συμβούλιο του ΓΣΟ, τόνισε την σημαντικότητα της ύπαρξη στους κόλπους της ΚΟΕΑΣ ένα δυνατό ΓΣΟ αφού παραδοσιακά είναι ένας εκ βασικών σωματείων που αθλητές του στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Συνεχίζοντας ανάφερε ότι περιθώρια βελτιώσεις και προκλήσεις βρίσκονται μπροστά στο νέο ΔΣ του ΓΣΟ αλλά αρκετοί φορείς είναι παρόν και θεωρεί ότι  είναι καθήκον όλων  αλλά και ευθύνη να εργαστούν ομαδικά για να επιτευχθεί και με μια Λεμεσό ενωμένη μπορεί να μεγαλουργήσει , όπως έγινε και στο παρελθόν.

Το ΔΣ του ΓΣΟ σε συνάντησή εγκαινίασε διάλογο με τα ΜΜΕ και τοπικές αρχές
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και μέλος του ΓΣΟ  παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συνεχάρη το ΔΣ του ΓΣΟ για την πρωτοβουλία θεωρώντας την ότι είναι αρκετά πρωτοποριακή και πάρα πολύ χρήσιμη. Ομολόγησε ότι δεν έχουν την ευκαιρία πάρα πολύ συχνά να ακούν της απόψεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις και το βρήκε πολύ εποικοδομητικό. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι πρόθεσή του  ΚΟΑ  είναι να στηρίξει το Τσίρειο να μετατραπεί επίσημα σε ένα καθαρά αθλητικό στάδιο στίβου, και συμπλήρωσε ότι στη Λεμεσός σύντομα θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο κολυμβητήριο στην περιοχή τον Κάτω Πολεμιδιών. και ότι έχουν ήδη υποβληθεί σχέδιά για την δημιουργία γηπέδων Τένις παράλιας (Beach Tennis) και Βόλεϊ παράλιας ( Beach Volley) και θα προχωρήσουν.

Μετά τη συνάντηση παραχωρήθηκε πρόγευμα στους παρευρισκομένους από τον ΓΣΟ.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports