Το #beactive στην Λάρνακα
1

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετείχαν για 6η συνεχή χρονιά την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού διεξάγεται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είχαν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες διεξήχθησαν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης και να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης. 

Όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020 διεξήχθησαν με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων και των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή των δημοτών ήταν περιορισμένη,

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας διοργάνωσαν 16 από τις 18 προγραμματισμένες συνολικά δράσεις και συνεργάστηκαν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις πέραν των 4000 δημοτών.  Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας- Κοινοτική Αστυνόμευση Λάρνακας, Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, Λάζαρος Λαζάρου Διατροφολόγος – Εργοφυσιολόγος, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας,  American Academy (Sports Academy), Σχολή Μαζορέτων Αιμιλία Σαλούτα, Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis ClubLarnaka Football Academy, Πήγασος Α. Σ. Λάρνακας, Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πρόγραμμα Αθλητισμός Για όλους  και SAS SPORTS.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλάμβανε  16 δράσεις, όπως: Ημερίδες Διατροφής – στο Δημαρχείο Λάρνακας, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps  και άλλα.

Ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού για την άριστη συνεργασία και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube