Το Αστέρι της Esc στον Δημήτρη Λόρδο
Το Αστέρι της Esc στον Δημήτρη Λόρδο

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής ESC, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, ο αποχωρήσας πρόεδρος της ESC και πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF Βλαδιμίρ Λίσιν, μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Αλεξάντερ Ράτνερ, απένειμαν σε αποχωρήσαντες, μετά από μακρά θητεία, προέδρους των εθνικών ομοσπονδιών της Ευρώπης, το «Αστέρι της ESC». Ένα πολύτιμο κόσμημα κατασκευασμένο με χρυσό και διαμάντια με χαραγμένα στο κέντρο και στις τέσσερις κατευθύνσεις (πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά) τα αρχικά της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ESC.

Μεταξύ αυτών που τους απονεμήθηκε στο «Αστέρι της ESC», για την μακρόχρονη προσφορά τους στη σκοποβολή, ήταν και ο τέως πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, από τους μακροβιότερους ηγέτες της Ομοσπονδίας, αφού διετέλεσε 22 χρόνια γενικός γραμματέας και 15 χρόνια πρόεδρος της ΣΚΟΚ.

Στη φωτογραφία, ο τέως πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, μαζί με τον νέο πρόεδρο της ESC Αλεξάντερ Ράντερ (αριστερά) και τον πρόεδρο της ISSF και προηγούμενο πρόεδρο της ESC Βλαδιμίρ Λίσιν.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports