Το 28ο Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει!!!
karate

Η μέρες τρέχουν και όμως το 28ο Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε που θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό βρίσκετε μόλις λίγες μακριά. Αυτό αποτελεί την τρίτη διεθνή διοργάνωση που διεξάγετε στην Κύπρο μέσα σε ένα χρόνο με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε περήφανα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό .

Η διοργάνωση θα φιλοξενήσει συμμέτοχες από 12 χώρες και αποτελεί μια από τις κυριότερες διοργανώσεις που ανάλαβε η Κυπριακή Ομοσπονδία του Καράτε έως τώρα.

Η αγώνες θα διεξαχθούν στο Σπύρος Κυπριανού από τις 23 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου και αναμένεται να αγωνιστούν πέραν των 464 αθλητών. Στους αγώνες θα δοθεί η ευκαιρία σε αθλητές να αγωνιστούν στις κατηγορίες εφήβων 18+ στα αθλήματα ατομικό ΚΑΤΑ (αγώνας επίδειξης),  Κουμιτε (αγώνας πάλης) και ομαδικό Κούμιτε.

H Κυπριακή αποστολή θα αποτελείτε από 115 αθλητές που θα αγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες, και κύριος στόχος είναι να δώσουν μια καλή παρουσία και γιατί όχι να τους δούμε και στο βάθρο των νικητών. 

Θα διαθέτει περιορισμένο αριθμό θεατών και θα τηρηθεί το πρωτόκολλο όπως εξαγγέλλεται από το υπουργείο  υγειά για το COVID – 19.

Στο πλαίσιο αυτό και στην καλύτερη προώθηση του Καράτε στην Κύπρο αλλά και του εν λόγω πρωταθλήματος  η Cablenet ετοίμασε promo video και η οποία θα προβάλει ζωντανά του αγώνες συγκεκριμένες ώρες .


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube