Το 2021 το Κογκρέσο της Fivb – Σε αναμονή η Cev για τη Γεν. Συνέλευση
Ο πρόεεδρος της CEV A. Borisic.

πανδημία του κορωνοιού αλλάζει και το καλεντάρι των κογκρέσων της Ευρωπαϊκής CEV αλλά και  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB). Την Μεγάλη Παρασκευή η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημερώθηκε από το Γραφείο του προέδρου της CEV Aleksandar Borisic  για τη μετάθεση των Γενικών Συνελεύσεων της CEV και της FIVB σε μεταγενέστερο στάδιο.

Χαρακτηριστικά, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αφού εύχεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες όπως όλα τα μέλη τους είναι ασφαλείς και υγιείς αναφέρει: «Γίναμε μάρτυρες των επιδράσεων της πανδημίας του κορωνοϊού. Στη  CEV θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση».

Κάτω από αυτά τα δεδομένα η Παγκόσμια Ομοσπονδία FIVB ενημέρωσε την CEV ότι ανέβαλε το Κογκρέσο της FIVB που ήταν ορισμένο στις  20 Οκτωβρίου 2020 για τις 27-29 Ιανουαρίου 2021 στο Phuket της Ταϊλάνδης . Ως εκ τούτου καλούνται όλες οι Ομοσπονδίες να κάνουν τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Ευθυγραμμιζόμενο με την απόφαση της FIVB, το Διοικητικό Συμβούλιο της CEV αποφάσισε να επαναπρογραμματίσει την XLI Γενική Συνέλευση της CEV που ήταν ορισμένη στην πρωτεύουσα της Ρωσίας Μόσχα στις 16 Οκτωβρίου 2020.

H CEV θα ενημερώσει σε κατάλληλο χρόνο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση του Κογκρέσου σε νέα ημερομηνία. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η CEV ενημερώνει μέσω της επιστολής της ότι οι υφιστάμενες υποψηφιότητες για την περίοδο 2020-2024 θα παραμείνουν ως έχουν.

Παράλληλα,.η  CEV ενημερώνει ότι θα παρακολουθεί τα δεδομένα με τη πανδημία και αναλόγως θα ενημερώσει τις Ομοσπονδίες για περαιτέρω αλλαγές.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube