48425540 1923500181037384 4606909503693127680 o
48425540 1923500181037384 4606909503693127680 o

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Gala-Dinner Awards που διοργάνωσε το σωματείο MetaQuotes Champ Boxing Academy προς τιμή τους αθλητές και χορηγούς του .

Το Χριστουγεννιάτικο Gala-Dinner Awards πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο Caprice Restaurant του ξενοδοχείου Londa στην Λεμεσό.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος του σωματίου  κ. Αντώνη Αλεξόπουλος απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, και παρουσίασε μέσα από μια  σύντομη ανασκόπηση την αγωνιστική δράστη των αθλητών του σωματίου του 2018 και επίσης έκανε αναφορά για το πρόγραμμα και τους στόχους του 2019. Συγκεκριμένα στην ομιλία του είπε ότι:

 « Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σταθερή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο η οποία δουλεύει με σταθερότητα και συστηματικότητα και με αγωνιστικούς στόχους.

Είχαμε συμμετοχές στους αγώνες του Παγκαριού Πρωταθλήματος και σε Διασυλλογικούς Αγώνες στο Εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Ευπατοριάδα στη Θεσσαλονίκη με αποστολή 8 ατόμων)

Είχαμε τη μοναδική συμμετοχή στη κατηγορία ανδρών του πυγμάχου μας Ανδρέα Κόκκινου στα 75κιλα στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Gold Coast Australia 2018.

Ο Ανδρέας παρουσίασε μια πολύ καλή εμφάνιση η οποία ήταν και ένας από τους μεγάλους μας αγωνιστικούς στόχους.

Επίσης, είχαμε  συμμετοχή του Ανδρέα στους Μεσογειακούς Αγώνες Tarragona Spain 2018 στα 75kg, η οποία ήταν πάλι η μοναδική συμμετοχή της Κύπρου, στην οποία χάθηκε η 3η θέση σε ένα πολύ κοντινό αγώνα αλλά θεωρούμε πως ήταν μεγάλη επιτυχία.  Είχαμε την κατάκτηση μια 3ης θέσης σε Διεθνές Τουρνουά Α’ Κατηγορίας Αντρών στο Καουνας το οποίο είναι το μοναδικό μετάλλιο που κατάφερε να κατακτήσει η Κύπρος σε Διεθνές Τουρνουά Α Κατηγορίας Αντρών τα τελευταία 5 χρόνια.

 

Το 2018 είχαμε μια αξιόλογη, ενεργή ομάδα με αγωνιστική συμμετοχή, που αποτελείτο από τους ακόλουθους αθλητές:

42kg Παναγιώτης Νικίας κατηγορία παμπαίδων 2019

60kg Στέλιος Κυριακίδης C Class Elite Men

69kg Μάκης Αβρααμίδης C Class Elite men

69kg Αρτέμη Αρτεμίου B Class Elite Men

Αντρέας Κόκκινος 75kg A Class o μόνος αθλητής εκπροσωπεί τη Κύπρο σε διεθνείς αγώνες το 2018

81kg Σάββα Μπασάνοφ C Class Elite men

91kg Νικόλας Σαμπουκασίδης C Class Elite men

Για το 2019:

Στόχοι μας είναι η συμμετοχή του Ανδρέα Κόκκινου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 22 το Μάρτιο στη Ρωσία και η συμμετοχή τον Ιούνιο στα European Games Minsk 2019, στη Λευκορωσία όπου θα επιδιώξει τη πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Τόκυο 2020.

Σε τοπικό επίπεδο, έχουμε ως στόχο τη συμμετοχή στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα με διεκδίκηση θέσεων. »

Ο αντιπρόεδρος κ. Αντώνη Αλεξόπουλος αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαρίστησε στους χορηγούς που στήριξαν το σωμάτιο για την περίοδο του 2018.

Η χορηγοί ήταν :

Main Sponsor:  MetaQuotes (κύριος χορηγός ).

Μέγα χορηγοί:  Sk Law και  Dta Athanasiou.

Υποστηρικτές:  Breeze Group, BG Berlin , e -Safe  solutions.

Στην συνεχεία ευχαρίστησε και τους ακόλουθους χορηγούς του σωματίου μαζί με τις καινούργιες συνεργασίες για το έτος 2019:

Main Sponsor (Κύριος χορηγός):  MetaQuotes

Μέγα χορηγοί: Sk Law και European University Cyprus.

Supporting Sponsors: Breeze Group, BG Berlin , e -Safe Solutions

Ευχαριστίες και στους νέους συνεργάτες:

Χορηγός ένδυσης: No Name Limassol και  Geraklion Gym .

Τους Επαγγελματίες στο Υποστηρικτικό Δίκτυο.

Το προπονητή φυσικής κατάστασης ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΠΑΝΗ που δουλεύει με τον Ανδρέα

Το προπονητή Άρσης Βαρών  ΑΓΓΕΛΟ ΙΩΑΝΝΟΥ που δουλεύει με τον Ανδρέα και την ομάδα στην Ενδυνάμωση

Το χημικό MΑΡΙΟ ΑΓΑΠΙΟΥ για τη παρακολούθηση και τη παροχή υπηρεσιών του χημείου του.

Τη Φυσιοθεραπεύτρια μας ΕΛΕΝΗ ΣΑΒΒΑ για τη στήριξη και παρακολούθηση.

Την Αθλητική Ψυχολόγο EΛΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ για τη συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη των αθλητών μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί επίσημοι μεταξύ άλλων και ο  κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού, Πρόεδρος της Παγκύπρια Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας , ο  κ. Τάσος Προκοπίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ,  της εταιρείας SK LAW Firm ο  κ.  Πανίκος Συμεού και ο κ. Χρήστος Κονναρής,  ο κ. Gaies Khrais (Γκάης Γκρεης) CEO της εταιρείας Metaquotes Software Corporation και ο  Γενικό Διευθυντή  Φοίβος Γεωργιάδης, η οποία εταιρεία είναι ο κύριος χορηγός της ακαδημίας από το 2011 , η κ. Λουτσία Ναρδή  και ο κ. Τάσος Θεοδώρου του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και ο Απόστολος και  Μαρία Μαυρομάτη της εταιρείας NO NAME LIMASSOLΜαρία Παπαδόπουλου του αθλητικού γραφείου του δήμου Λεμεσού , και ο Κώστας Σολομού λειτουργός του ΚΟΑ , Ανδρέα Μάκρη από την  εταιρία ASEPA Trading  αντιπρόσωποι LG Cyprus .

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών βραβείων στους αθλητές που ξεχώρισαν για την χρονιά 2018.

Ο Παναγιώτης Νικίας, Στέλιος Κυριακίδης – Γ΄ κατηγορία 60 κιλών, Μάκης Αβρααμίδης – Γ΄ κατηγορία 69 κιλών, Αρτέμη Αρτεμίου – Β’ κατηγορίας 69 κιλών, Σάββα Μπασάνοφ – Γ’ κατηγορίας 81 κιλών,  Νικόλας Σαμπουκασίδης – Γ’ κατηγορίας 91 κιλών, Αντρέας Κόκκινος –  1ος Α΄ κατηγορία – Διεθνής – 75 Κιλών, και τέλος την Μαργαρίτα Κλεάνθους.