Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα στις προπονήσεις
Covid 19 Football

Ενόψει της πολυαναμενόμενης επιστροφής στις προπονήσεις, ο Σύνδεσμος Προπονητών επιθυμεί να απευθυνθεί στα μέλη του, τους προπονητές ποδοσφαίρου, επισημαίνοντάς τους ότι η ευλαβική τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας, αποτελεί καθήκον αλλά και ευθύνη για τον προπονητή.

Τις τελευταίες βδομάδες δόθηκε μεγάλη μάχη για το ξεκλείδωμα του αθλητισμού. Τώρα είναι η ώρα του αθλητισμού να δείξει και να αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό που διακατέχει τα άτομα του χώρου.

Σημειώνεται ότι προς διασφάλιση της τήρησης των μέτρων, θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι τόσο από την αστυνομία όσο και άλλους αρμόδιους φορείς.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι με εξαίρεση την Α’ & Β’ Κατηγορία ποδοσφαίρου, σε όλες τις άλλες κατηγορίες και ηλικίες, επιτρέπεται μόνο η προπόνηση φυσικής κατάστασης (χωρίς σωματική επαφή) σε 5αδες , συμπεριλαμβανομένου του προπονητή / γυμναστή. Σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων, μπορούν να προπονούνται ταυτόχρονα έως τρεις 5αδες.

Επίσης, κατά την επιστροφή στις προπονήσεις τόσο οι προπονητές / γυμναστές / εργαζόμενοι όσοι και οι ποδοσφαιριστές / ποδοσφαιρίστριες άνω των 12 ετών πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test, ενώ μετά την πρώτη βδομάδα – και σε εβδομαδιαία βάση –  το 50% των εργαζομένων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και των αθλητών / αθλητριών άνω των 12 ετών, οφείλουν να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube