ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Την καθιερωμένη του ετήσια ΓΣ πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2015 ο Σύνδεσμος Διαιτητών και Γραμματείας στο χάντμπολ. Στην συνέλευση, οι εργασίες της οποίας φιλοξενήθηκαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, έδωσαν μαζικά τα μέλη (διαιτητές και γραμματεία) του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Παναγίδης  στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος. Ολοκληρώνοντας τις αναφορές του ευχαρίστησε γι άλλη μια φορά όλους όσοι με διάφορους τρόπους βοηθούν το σύνδεσμο στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί όσο το δυνατό καλύτερα στη δύσκολη αποστολή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απένειμε στον επίσημο χορηγό / υποστηρικτή του Συνδέσμου τα τελευταία 4 χρόνια, Cyta, η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τον σύνδεσμο και στην τρέχουσα περίοδο.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Παναγίδης ευχαρίστησε θερμά για την πολύχρονη προσφορά τους στο άθλημα τα μέλη του συνδέσμου, Κάκια Θεοφάνους, Χλόη Παύλου και Δαμιανό Αντωνίου, οι οποίοι για προσωπικοπύς λόγους αποφάσισαν να τερματίσουν την καριέρα τους στο χώρο.

Στη ΓΣ του ΣΔΧ την ΚΟΧ εκπροσώπησε το μέλος της Ομοσπονδίας Κούλης Καπλάνης, ενώ το παρών τους έδωσαν και εκπρόσωποι της ΕΔ.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube