10.
10.

Τιμήθηκαν οι ιδρυτές του Συλλόγου και άτομα που συνέβαλαν στην αγορά του οικήματος και αποκαλύφθηκε πλάκα με τα ονόματα τους

 Στη διάρκεια της φετινής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Κυνηγετικού Συλλόγου “ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ” Καϊμακλίου, πέρα από τον καθιερωμένο απολογισμό του προέδρου και την οικονομική έκθεση του ταμία του Συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο προχώρησε στην απονομή τιμητικών πλακετών στους ιδρυτές και σε όσους συνέβαλαν στην αγορά του ιδιόκτητου οικήματος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Ανδρέας Νικολάου στον απολογισμό του, «οι ιδρυτές του Συλλόγου, σε πρώτη φάση και όσοι συνέβαλαν στην αγορά του οικήματος στη συνέχεια, έβαλαν τα “γερά θεμέλια” για να εξελιχτεί η “Φραγκολίνα” σε ένα από τους πιο δραστήριους και δυναμικούς συλλόγους, όχι μόνο στην επαρχία Λευκωσίας αλλά και παγκύπρια». Όπως ξεκαθάρισε, κατά την αποκάλυψη της αναμνηστικής πλάκας, στην αίθουσα εκδηλώσεων, έγινε μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Δ.Σ. για να εντοπιστούν οι τιμώμενοι, των οποίων τα ονόματα είναι χαραγμένα σ’ αυτή, όμως αν στην πορεία εντοπιστούν και κάποιοι άλλοι το Δ.Σ. θα προχωρήσει να απονείμει και σ’ αυτούς τις δέουσες τιμές. Γι’ αυτό κάλεσε όσους γνωρίζουν άτομα που δεν έχουν εντοπιστεί, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στην εκδήλωση, απονεμήθηκαν δέκα τιμητικές πλακέτες και δυο μεταθανάτιες τιμές. Οι πλακέτες αφορούσαν τους Μιχάλη Λογίδη, Ιωνά Χατζηϊωάννου, Νίκο Στράτη, Γεώργιο Χατζηβασιλείου, Ανδρέα Πηλαβάκη, Νεόφυτο Σιακαλλή, Νίκο Λεωνίδου, Σωτήρη Χατζηπαυλή, Μιχαλάκη Πολυβίου και Ανδρέα Λοΐζου. Μεταθανάτιες τιμές απονεμήθηκαν στους αείμνηστους Ντίνο Γαβριηλίδη και Μιχάλη Μιχαηλίδη. Στην ίδια εκδήλωση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. απένειμε ειδική τιμητική πλακέτα στον γιατρό Ανδρέα Κασσιανίδη, τακτικό μέλος του Συλλόγου, ο οποίος ζει μόνιμα στη Γαλλία όπου εργάζεται, όμως ανελλιπώς κάθε χρόνο ανανεώνει την άδεια κυνηγίου και έρχεται για κυνήγι στην πατρίδα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

1 – 8. Απονομή τιμητικών πλακετών σε ιδρυτές και ευεργέτες του σωματείου

  1. Αποκάλυψη αναμνηστικής πλάκας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σωματείου με τα ονόματα των ιδρυτών και ευεργετών
  1. Οι τιμηθέντες σε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου
  1. Απονομή τιμητικής πλακέτας στο γιατρό και κυνηγό Ανδρέα Κασσιανίδη

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube