Μιχάλη Ιωσηφίδη
Μιχάλη Ιωσηφίδη
Θριαμβευτική υποδοχή, όπως άλλωστε αρμόζει σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης, επεφύλαξαν οικογενειακοί φίλοι και Ολυμπιονίκες της Πάλης στον Μιχάλη Ιωσηφίδη.Ο Γίγαντας της ελληνικής Πάλης επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 και οι οικογενειακοί του φίλοι, Ολυμπιονίκες και μέλη του ΔΣ τον υποδέχθηκαν με ανθοδέσμες και την ελληνική σημαία. 
Στο αεροδρόμιο βρέθηκε το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Μύρων Σηφάκης και οι Ολυμπιονίκες Αμιράν Καρντάνοφ και Κωνσταντίνος Θάνος.  
Φανερά ανακουφισμένος και χαμογελαστός ο Μιχάλης Ιωσηφίδης δήλωσε αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο
«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος με την υποδοχή στο αεροδρόμιο. Οικογενειακοί φίλοι, Ολυμπιονίκες και συναθλητές όπως ο Βασιλης Κολλαρος υποδέχτηκαν έμενα και τον προπονητή μου και ήταν ένα συναίσθημα που θα μείνει χαραγμένο. Νιώθω ευλογημένος και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να πάρω αυτό το μετάλλιο και να έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και με στηρίζουν.
 
Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας που ήρθαν στο αεροδρόμιο και μέσα απο τις συζητήσεις που είχαμε, έδειξαν ότι με πιστεύουν θα στηρίξουν την πορεία μου και δεσμεύτηκαν να με ενισχύσουν οικονομικά. 
 
Τέλος, ελπίζω μέσα από αυτή την διάκρισή άλλα και τις προηγούμενές που ήρθαν από αλλους σπουδαίους Έλληνες αθλητές, το ιστορικό άθλημά της πάλης να αποκτήσει την αναγνώρισή του αξίζει»!