2019 07 29 ΚΟΕ Υπουργείο Παιδείας
2019 07 29 ΚΟΕ Υπουργείο Παιδείας

Μετά από έντονες ενέργειες από το Υπουργείο Παιδείας και τον ίδιο τον Υπουργό κ. Κώστα Χαμπιαούρη, δόθηκε αίσιο τέλος στο όλο θέμα

Μία πολύ θετική εξέλιξη αναφορικά με την αποδέσμευση της εγκεκριμένης κρατικής χορηγίας προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) ανακοίνωσε ο πρόεδρος κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, στο περιθώριο της Διάσκεψης Τύπου της ΚΟΕ με θέμα την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Carbo One, το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Μιλώντας εκτός κειμένου, στην έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Μιχαηλίδης αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους -φορείς του αθλητισμού και δημοσιογράφους- ότι το όλο θέμα οδεύει προς διευθέτηση, μετά από έντονες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού και του ίδιου του Υπουργού κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Θυμίζουμε πως στο πλαίσιο πρόσφατης δημοσιογραφικής διάσκεψης, όπου παρουσιάστηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή οι προσεχείς αγωνιστικές συμμετοχές της Κύπρου σε διοργανώσεις πολλαπλών αθλημάτων, ο πρόεδρος της ΚΟΕ αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της χώρας μας στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα, στα τέλη Αυγούστου, ήταν αμφίβολη λόγω της μη αποδέσμευσης της εγκεκριμένης κρατικής χορηγίας.

Εν τέλει, φαίνεται πως όλα πήραν το δρόμο της και έτσι η Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές και λειτουργικές της υποχρεώσεις, γεγονός που φέρνει ιδιαίτερη ικανοποίηση στην ΚΟΕ, η οποία θα μπορεί πλέον να συνεχίσει το έργο της για άρτια εκπροσώπηση της Κύπρου στο εξωτερικό σε διεθνείς Αγώνες και για διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στην κυπριακή νεολαία και κοινωνία.

 

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube