Ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου παρέδωσε σκυτάλη του Σωματείου Αχαιών

Αδιανόητη θεωρεί ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου, τη στήριξη μόνο των ποδοσφαιρικών ομάδων από τις Κοινότητες και όχι όλων των αθλημάτων .

Σε σημερινή του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έθιξε όντως ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει όλους αφού όλοι ξέρουμε ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν Κοινότητες που δαπανούν χιλιάδες ευρώ για τη στήριξη των ομάδων ποδοσφαίρου αγνοώντας τα άλλα αθλήματα.

Η ανάρτηση του προέδρου της Τοξοβολίας, μέλους της Ολυμπιακής και Προολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέα Θεοφυλάκτου:

Είναι εξωφρενικά αδιανόητο και ανόητο οι Κοινότητες να συνεχίζουν να στηρίζουν οικονομικά μόνο τις ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού  τους αγνοώντας παντελώς τα άλλα αθλήματα που δραστηριοποιούνται στην Κοινότητα. Αυτές ήταν τακτικές πριν από 40 χρόνια. Σήμερα η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι από άκρη σε άκρη.  Προσωπικά θεωρώ το γεγονός αυτό απαράδεκτο και προσβλητικό απέναντι στον αθλητισμό  στους αθλητές και στις οικογένειες τους. Δεν γίνεται να δίδονται χιλιάδες ευρώ σε ομάδες αγροτικού ποδοσφαίρου και σε αθλητές που διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή διάκριση σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να τους δίδονται φανέλες και καπελάκια λες και είναι τουρίστες “

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports