θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου η Γενική και εκλογική συνέλευση της ΚΟΤΟΞ
Cyprus Archery Federation 1

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου, εξηγεί σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό τους λόγους που ήταν σε αυτοπεριορισμό αναμένοντας τα τεστ και γιατί ανέβαλε τους προγραμματισμένους Αγώνες Τοξοβολίας του Σαββατοκύριακου:

“Δεν προλάβαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και δυστυχώς μπήκαμε στη διαδικασία αναβολής του. Είχαμε θετικό κρούσμα από την ομοσπονδιακή ομάδα, μπήκαμε όλοι σε καραντίνα. Τα ψεσινά τεστ μας έδειξαν αρνητικούς (συμπεριλαμβανομένου και εμένα που είχα συμπτώματα αλλά αποδείχτηκε κρύωμα και υπερκόπωση). Το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής εξήλθε από το νοσοκομείο και είναι καλύτερα.

Ασφαλώς και η Ομοσπονδία τηρεί όλα τα μέτρα και οι έλεγχοι είναι πολύ αυστηροί. Πιο αυστηροί από οπουδήποτε αλλού!!!

Το άτομο που βρέθηκε θετικό είναι μέλος της Ομοσπονδίας μας αλλά δεν κόλλησε από την Ομοσπονδία και ευτυχώς δεν έχει μεταδοθεί ο ιός εντός της τάξης του αθλήματος μας, λόγω της υπεύθυνης στάσης μας να κλείσουμε το γήπεδο, να αυτοπεριοριστούμε όσοι ήμασταν μαζί του και να απολυμάνουμε τους χώρους!

 Θεωρώ ότι για ακόμη μία φορά συμπεριφερθήκαμε με υπευθυνότητα. Να μάστε καλά και υγιείς και θα ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα μας.

Όμως δεν ρισκάρω την υγεία κανενός ούτε πρόκειται να ακούσω τους επιτήδειους που αποδεικνύουν καθημερινά με τη στάση και τη συμπεριφορά τους ότι τους νοιάζει μόνο το τομάρι τους. Η Ομοσπονδία Τοξοβολίας είναι μια μεγάλη Ομοσπονδία του τόπου πια, αλλά είναι και μια μεγάλη οικογένεια οποίος δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ώριμα και με σεβασμό θα απομακρυνθεί ως επικίνδυνος!!!

Το γήπεδο θα ανοίξει κανονικά αύριο και συνεχίζουμε για τούς Διεθνείς Αγώνες μας Aphrodite Mediterranean Cup 5th!!!

Καλήμερα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας ετοιμάζεται για τους 5ους Διεθνείς Αγώνες αυτή τη φορά στην Πυλα, οι τελικοί οι οποίοι θα γίνουν στο νέο γήπεδο τοξοβολίας που είναι το τέταρτο γήπεδο που δημιούργησε ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου σε μόλις 4 χρόνια προεδρίας του .

Δείτε την ανακοίνωσή του στα κοινωνικά μέσα δικαιώσεις.

 

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports