cache 846x3000 Analog medium 350462 470739 1162018
cache 846x3000 Analog medium 350462 470739 1162018

Το Συνέδριο για την Ιατρική Κάνναβη θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Ιουνίου 2018

Η CSB Farms διοργανώνει διήμερο συνέδριο για την ιατρική κάνναβη στις 13-14 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία. Στη διάρκεια του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν τα οφέλη και οι προκλήσεις που συνεπάγεται η χρήση της ιατρικής κάνναβης, μιας νέας αγοράς στην Κύπρο.

Το Συνέδριο για την Ιατρική Κάνναβη απευθύνεται σε όλους τους φορείς που στην Κύπρο δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας. Η πρώτη μέρα (13 Ιουνίου) απευθύνεται συγκεκριμένα σε όλους τους γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, σε διοικητικά στελέχη νοσοκομείων και κλινικών, σε συνδέσμους ασθενών, σε φαρμακευτικές εταιρείες, σε ασφαλιστικές εταιρείες, σε εταιρείες παροχής ιατρικού εξοπλισμού, σε υπηρεσίες δημόσιας υγείας, σε εταιρείες παροχής συμβουλών σε θέματα υγείας, σε συνδέσμους υγείας και στα μέλη τους, καθώς και σε ερευνητές ιατρικών πανεπιστημίων και ιατρικών σχολών. Η δεύτερη μέρα (14 Ιουνίου) απευθύνεται κυρίως σε ανώτερα κυβερνητικά στελέχη από το Υπουργείο Υγείας, καθώς και σε άλλα σχετικά Υπουργεία και τμήματα, Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, σχετικούς συνδέσμους υγείας κτλ.

Η 1η ημέρα του Συνεδρίου (13 Ιουνίου) θα επικεντρωθεί σε ζητήματα πολιτικής και νομοθεσίας, καθώς και στις διεθνείς εξελίξεις σχετικά με τη νομοθεσία που αφορά στην ιατρική κάνναβη. Η 1η μέρα θα επικεντρωθεί επίσης στην εφαρμογή της ιατρικής κάνναβης, αναλύοντας το θέμα από μία πρακτική οπτική γωνία. Τέλος, κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας, θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ επιστημονικών στοιχείων και των γνώσεων των επαγγελματιών της υγείας και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ενδο-κανναβινοειδές σύστημα και στις αλληλεπιδράσεις των κανναβινοειδών και του τερπενίου. Η 2η ημέρα (14 Ιουνίου) θα επικεντρωθεί στην εφαρμογή της νομοθεσίας για την ιατρική κάνναβη στην Κύπρο, στις επιπτώσεις της ιατρικής κάνναβης για τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς και γενικότερα στην ιατρική, καθώς και στην ανάδυση νέων θεραπευτικών αγωγών που περιλαμβάνουν κανναβινοειδή. Η 2η ημέρα επίσης θα παρουσιάσει και μία διεπιστημονική ανασκόπηση του ζητήματος της φαρμακευτικής κάνναβης.

Η κυπριακή κυβέρνηση έχει εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την καλλιέργεια και τη διάθεση ιατρικής κάνναβης στην Κύπρο. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο ανάπτυξης και αυτός είναι ο λόγος που η Κύπρος χρειάζεται διεθνείς επενδυτές, των οποίων η εμπειρογνωμοσύνη, οι επιστημονικές γνώσεις και τα σημαντικά κεφάλαια θα βοηθήσουν στη διανομή των προϊόντων ιατρικής κάνναβης στα φαρμακεία και σε καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλη την χώρα για ασθενείς που διαθέτουν την εξουσιοδότηση προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα ιατρικής κάνναβης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο για την Ιατρική Κάνναβη, καθώς και για εγγραφές, κάντε κλικ εδώ:
www.imhbusiness.com/en/the-medical-cannabis-conference
 
Διοργανωτής: CSB Farms, Χορηγοί επικοινωνίας: INBusiness, GOLD, REPORTER, Συντονιστής: IMH

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH: τηλ. 22505555, φαξ: 22679820, email: [email protected], website: www.imhbusiness.com


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube