θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου η Γενική και εκλογική συνέλευση της ΚΟΤΟΞ
Cyprus Archery Federation 1

θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας την Παρασκευή 23η Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, διαδικτυακά με την εφαρμογή ZOOM.

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1) Επικύρωση πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης ημερομηνίας 12/12/2020.
2) Λογοδοσία των πεπραγμένων του Δ.Σ. της Κ.Ο.ΤΟΞ για το έτος 2020
3) Ανάλυση Αγωνιστικής Δραστηριότητας 2020.
4) Ταμειακή Έκθεση / Οικονομικές Καταστάσεις των ελεγκτών.
5) Ενημέρωση εισδοχής νέων Μελών, σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 του Καταστατικού.
6) Ορισμός εισφοράς μελών.
7) Ορισμός Ελεγκτή /Ελεγκτών.
8) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
9) Εκλογές για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.
10)Εκλογές για τις 6 θέσεις μελών του Δ.Σ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 Γβ του Καταστατικού, από κάθε σωματείο δικαιούνται να παρευρίσκονται στη Γενική Συνέλευση, δυο κατ ́ ανώτατο όριο αντιπρόσωποι αλλά μόνο ο ένας άπ’ αυτούς, που καθορίζεται από την αρχή, έχει το δικαίωμα ψήφου.
Για καλύτερη διαχείριση της διαδικτυακής συνέλευσης θα δοθεί μονό ένας
κωδικός πρόσβασης σε κάθε μέλος, που δικαιούται να συμμετάσχει.
Όλα τα μέλη για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 16η Απριλίου 2021 το μεσημέρι, σύμφωνα με το άρθρο 12 Γδ, να έχουν αποστείλει ηλεκτρονικά, το ειδικό έντυπο πληρεξούσιο έγγραφο (επισυνάπτεται) για αντιπροσώπευση του κάθε Μέλους κατάλληλα υπογραμμένο και σφραγισμένο όπως επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 12 Γθ να έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή των
οποιονδήποτε οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την Ομοσπονδία. Θα σταλεί αύριο σε κάθε σωματείο ξεχωριστά το ποσό της συνδρομής που πρέπει να καταβληθεί όπως επίσης και ο αριθμός λογαριασμού της Ομοσπονδίας για να γίνει η μεταφορά.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 Γθ «Μέλη που οφείλουν ποσά στην Ομοσπονδία, για οποιαδήποτε αιτία, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου».

Επίσης, όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει επίσης μέχρι την Παρασκευή 16η Απριλίου 2021 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι να αποστείλουν κατάλληλα συμπληρωμένο και υπογραμμένο, με όλες τις σφραγίδες, το έντυπο υποψηφιότητας που επισυνάπτεται. Για να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο της Ομοσπονδίας το πρωτότυπο έγγραφο. Όσον αφορά τα σημεία 9 & 10 της ημερήσιας διάταξης, εάν οι υποψηφιότητες υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων προς εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τότε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει προτάσεις για την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί για έγκριση από την Γενική
Συνέλευση.

Τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης του 2020, οι Οικονομικές Καταστάσεις για το 2020, όπως και οδηγίες για την διαδικασία της διαδικτυακής Συνέλευσης θα σας σταλούν τις επόμενες μέρες.

Για περισσότερες διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στο τηλέφωνο 22449896.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube