Η πίστα Μακούντας φιλοξενεί τον τέταρτο γύρο για το φετινό Παγκύπριο πρωτάθλημα motocross της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Μοτοσικλετιστών Αργάκας την ερχόμενη Κυριακή ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό υποστηρίζει το Monster Energy. Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά στις 08:00 το πρωί με τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσικλετών ενώ στις 09:30 θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά και στη συνέχεια τα χρονομετρημένα χιτ. Ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά τους τρεις πρώτους γύρους της σεζόν όλα είναι ρευστά σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος.

 

MOTOCROSS -3Τριπλή μάχη για τον τίτλο της ΜΧ65. Μπορεί ο Χριστόφορος Χαραλάμπους να κρατά την πρωτοπορία αλλά οι Αριστόδημος Έλληνας και Γιώργος Τσαγγαράς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Μόλις τρεις βαθμοί τους χωρίζουν από τον πρώτο ενώ ο Σπύρος Γιάγκου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς διαφορά. Άριστος Γεωργίου, Νεόφυτος Τσαγγαράς και Μάριος Γεωργίου αναμένεται να κονταροκτυπηθούν για την πρωτοπορία της MX85. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τους τρεις αθλητές μετά από τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγώνων.

 

Απόντος και πάλι του αθλητή της Monster Energy Χρύσανθου Χαραλάμπους (Ανθούλη) θα συνεχιστεί η μάχη στην ΜΧ1. Ο Γιώργος Παπαλοϊζου έχει τον πρώτο λόγο με τους 142 βαθμούς που κατάφερε να μαζέψει. Δεκατέσσερις βαθμούς πίσω του βρίσκεται ο Αντώνης Κυπριανού ενώ άλλους πέντε ο Σάββας Σάββα. Δύο αθλητές ξεχωρίζουν στην ΜΧ2. Πρόκειται για τους Μιχάλη Πάμπουκκα και Ανδρέα Γεωργίου που βρίσκονται στην κορυφή έχοντας από 116 βαθμούς. Τρίτος με 108 βαθμούς βρίσκεται ο Χρίστος Τσαγγαράς ενώ στους 85 και στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Κλεάνθης Τσιάτταλος.

MOTOCROSS -1

MOTOCROSS -2Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην ΜΧ3. Ο Μιχάλης Παναγιώτου έχει στη διάθεση του 136 βαθμούς έναντι 119 του Ευριπίδη Κέλλα και 113 του Γιάννου Γεωργίου και σίγουρα θέλει νίκες και βαθμούς για να δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας. Ακόμα πιο ξεκάθαρα στην MX3 Over. Εκεί όπου ο Σπύρος Ηλία δεν άφησε ούτε ένα χιτ που να μην πάρει την καρό σημαία. Μετά από τρεις αγώνες έφτασε στους 150 βαθμούς, είκοσι περισσότερους από τον Κοσμά Βασιλείου και πενήντα περισσότερους από τον Χριστόφορο Χρυσάνθου. Τέλος η μάχη των βαθμών στην ΜΧ4 αναμένεται να γίνει μεταξύ των Κλεάνθη Γιάγκου και Γιώργου Γεωργίου. Οι δύο αθλητές έχουν μια διαφορά 13 βαθμών ενώ άλλους δέκα βαθμούς πιο πίσω βρίσκεται ο Ανδρέας Ανδρέου.

4os Agonas

Βαθμολογία

(3Ος γύρος)

 

ΜΧ65

Χριστόφορος Χαραλάμπους  137

Αριστόδημος ¨Ελληνας          134

Γιώργος Τσαγγαράς              134

 

ΜΧ85

Άριστος Γεωργίου                  135

Νεόφυτος Τσαγγαράς                        134

Μάριος Γεωργίου                   134

 

ΜΧ1

Γιώργος Παπαλοίζου             142

Αντώνης Κυπριανού              128

Σάββας Σάββα                       123

 

ΜΧ2

Μιχάλης Πάμπουκας              116

Ανδρέας Γεωργίου                 116

Χρίστος Τσαγγαράς               108

 

ΜΧ3

Μιχάλης Παναγιώτου             136

Ευριπίδης Κέλλας                  119

Γιάννος Γεωργίου                   113

 

ΜΧ3 Over

Σπύρος Ηλία                           150

Κοσμάς Βασιλείου                  130

Χριστόφορος Χρυσάνθου      100

 

MX4

Κλεάνθης Γιάγκου                  139

Γεωργίου Γιώργος                  126

Ανδρέας Ανδρέου                  116

 

ΤΕΛΟΣ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube